pijn in mijn knieën vaak afwisselend

  • #1

    [i]hallo,

    ik loop al sinds dat ik klein ben met myn knieën naar binnen, ik weet niet hoe het komt, maar naar mijn gevoel krijg ik daar steeds meer last van aan mijn knieen, het is vaak afwisselend, en het voelt pijnlijk onder mijn knieschijven. de pijn komt op als ik nu te lang sta, of als ik loop, met elke pas begint de pijn, en word steeds erger, als ik even zit dan voel ik het niet. ik heb het dus echt alleen wanneer ik loop en te lang sta.

    ik weet niet wat het is, en naar de dokter zelf gaan wil ik niet, want die gaat erin zitten knijpen en als ik pyn heb en iemand knijpt erin, haal ik uit(is een vage reatie)

    A.u.b wat is het probleem presies?[/i]

    Reageer
    #2

    Men spreekt van genua valga, oftewel X-benen, bij een dubbelzijdige naar binnen gerichte buiging van beide benen. (lees verder op: http://nl.wikipedia.org/wiki/Genua_valga)

    Reageer
    #3

    dank je, ik ga even verder lezen of er iets aan te doen is, dank je xx

    Reageer
Reageer op: pijn in mijn knieën vaak afwisselend


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief