Rugpijn

  • #1

    Hallo, ik ben 16 jaar en ervaar soms rugpijn tijdens het wandelen of bijvoorbeeld boxen.
    Ik heb al minimaal 1,5 jaar dit soort rugpijn, alleen is het nooit echt weggegaan. Ik heb ook van mijn 11de tot 15de veel minder gesport en ik zat veel te gamen. Ik zie ook dat ik een wat holle rug heb en dat mijn nek wat naar voren staat. Ik was net even aan het boxen en dan voel ik die pijn ook wel een beetje in het midden van mijn rug.
    Ik weet niet of dit ermee te maken kan hebben of niet, maar ik ben benieuwd wat jullie denken wat het eventueel is. Ik ben 16 dus ik wil graag voorkomen dat dit een permanent iets wordt.

    Reageer
    #2

    Reactie onder je andere topic

    Reageer
    #3

    Ik heb al 3 dagen zoiets last van me rug onderin links bij ribben het is hele lage pijn je voelt het het meest als je voorover bukt en als je of het plekje duwt het is heel raar en ik vind heel eng enzo en durf niet de huis arts te bellen ben 17 jaar maar ik durf gewoon niet te bellen en bang dat het me nieren zijn heb ook gevoel dat ik vaker plas dan normaal en dat me plas meer stinkt ik wordt echt gek van me zelf constant nadenken enz weet iemand raad of iets

    Reageer
    #4

    Ga naar de huis of een fysiotherapeut

    Reageer
    #5

    Met bang zijn en niet naar de huisarts durven te gaan kom je er niet achter wat het is en nog belangrijker: je komt er dan ook niet vanaf.

    Reageer
Reageer op: Rugpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief