Zweepslag

  • #1

    Ik heb van de week met een hockeytraining een zweepslag in me kuit opgelopen. De dokter vertelde dat het zweepslag graad 3 was). Lopen kan ik niet dus heb ik krukken gekregen, maar eigelijk doet het hinkelen met krukken ook ontzettend pijn. Ik heb vandaag de dokter gebeld en die meldde dat ik ook voor een paar dagen een rolstoel zou kunnen gebruiken. De moeder van mijn vriend is ook arts en die vertelde dat ik dat juist niet moet doen en echt moet blijven bewegen. Dus niet hinkelen met krukken,maar echt moet proberen te lopen. Ik heb vorig jaar ook een zweepslag in me kuit gehad en deze was veel minder pijnlijk, maar toen werd mij verteld de eerste dagen te hinkelen met krukken en zoveel mogelijk rust. Door deze tegenstrijdige informatie weet ik niet zo goed wat ik moet doen, dus wat denken jullie? Iemand ervaring met zweepslag?

    Reageer
    #2

    Ik zou naar een fysiotherapeut gaan en vragen die je te begeleiden.
    Dan heb je iemand waarmee je kunt overleggen en die jou herstel "live" kan opvolgen.
    Dat werkt veel beter dan ervaringen van andere mensen opvolgen,die misschien voor jou situatie juist helemaal verkeerd zijn.
    Een paar dagen in een rolstoel zal vast niet erg zijn, ik zou dan ondertussen contact opnemen met een fysiotherapeut,zodat je daarna goed begeleid wordt en op de juiste manier kunt revalideren.

    Reageer
Reageer op: Zweepslag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief