Pijn op de borst en ben extreem moe

  • #1

    Hi,
    Ik heb al weken pijn aan de onderkant van mijn linker borst. Op het moment ik dat voel wordt ik angstig. Vorige week zaterdag had ik dat ook en had daar ook meteen hartkloppingen van gekregen. Ben naar huisartsenpost geweest en vertelden dat het stress was. En er niets met m’n hart is. Sinds die dag ging het achteruit met mij. Die pijn bleef komen en gaan en ik werd met de dag vermoeider. Tot op woensdag op donderdag nacht heb ik niet kunnen slapen omdat ik een soort van paniek aanval kreeg. Steeds had ik pijn op m’n borst. Ondanks ik zo moe was kon ik maar niet in slaap vallen. Zodra ik in slaap viel werd ik door een naar gevoel wakker. Zo een warm gloed gaat door m’n lichaam heen. Ik ben toen niet gaan werken en heb niets gedaan. En toch voel ik mij zo erg moe. En steeds die pijnen rondom m’n borstbeen en ook aan de rechterkant van mn rug. Heel af en toe voel ik mij goed. Maar daarna ben ik kapot moe alsof ik dagen niet heb geslapen. Ik heb ook nergens trek in. Zo moe voel ik mij. In slaap vallen gaat ook moeizaam en als ik wakker word voel ik mij meteen moe en voel ik meteen pijn aan mn borst. Ik lust van alles maar zodra het voor me staat hoef ik het niet. Of eet ik maar 1 hapje en dan hoef ik niet meer. Ik voel mij echt raar en nooit eerder zo gevoeld. Ik hebt de afgelopen weken magnesium omega 3 vis olie en cbd ingenomen tijdens het ontbijt. Is er misschien iets met mn darmen of maag.

    Reageer
    #2

    Heb je veel stress of spanningen?

    Reageer
    #3

    Ja dat heb ik. Gister ben ik naar de huisartsenpost geweest en de arts zei dat ik aan de hand van mijn klachten misschien syndroom van tietze zou kunnen hebben. De arts heeft mij onderzocht en alles was goed.  Ik heb het toen opgezocht en wat ik eraan kan doen. En las dat Ik naproxen kon innemen en dat heeft vannacht wel geholpen.

    Reageer
Reageer op: Pijn op de borst en ben extreem moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief