Nachtelijke rugpijn

  • #1

    Sinds mijn 16de, nu ben ik 35, heb ik last van pijn in de linker onderrug bij een liggende houding. De pijn is door de jaren steeds erger geworden. In het begin was enkel slapen op de linkerzij pijnlijk, door de jaren heen zijn rug- en buiklig ook pijnlijk beginnen worden en nu de rechterzij ook. Het gevoel lijkt op een spierkramp, telkens ik rechtsta gaat de pijn er na een 20 tal minuten uit. Overdag heb ik er dus geen last van.
    Ik heb al talloze specialisten geraadpleegd maar krijg steeds hetzelfde antwoord dat er op foto's niets te zien is.
    Het laatste jaar heb ik tevergeefs geprobeerd om met rugoefeningen, antidepressiva(in een lage dosis om op het pijncentrum te werken) en meditatie vooruitgang te boeken.
    Ik heb vorige week iets gehoord over spinale kanker, de symptomen zijn exact wat ik nu voel alleen lijkt het me niet aannemelijk dat ik hier al van mijn 16de mee rondloop.
    Ik ben al lang niet meer op zoek naar een miraculeuze genezing. Het zou me al veel doen als ik weet hoe dit komt of mensen kan ontmoeten die hetzelfde ervaren.

    Gr, Steven

    Reageer
    #2

    Hoe is je vitamine d3 gehalte? Ik had jaren rugpijn en ik kon Snachts niet meer liggen, overal pijn. Ook schouderpijn etc. Bleek mijn vit. D maar 15 te zijn, na een boost van vit d ging de pijn weg, dat had ik jaren eerder willen weten. Had me veel geld en Gedoe gescheeld.

    Reageer
    #3

    Op alternatief gebied zijn bepaalde testmethoden om de kijken waar het euvel zit en wat jouw lichaam nodig heeft. Heb zelf vanmorgen kennisgemaakt met de healy. Maar ook met kinesiologie of NEI kan je dingen testen. Vitamine D is zeker heel belangrijk maar nooit zonder magnesium gebruiken.

    Soms kan een osteopaat ook wat betekenen. Kan soms zijn dat er wat scheef of knel zit in je buik en rug. Problemen in buik kunnen ook doorstralen naar je rug.

    Verder is het belangrijk om bed en matras zonder metalen erin te hebben. Dan kan je lichaam beter aarden en ontspannen.

    Reageer
    #4

    Bedankt voor de reacties.
    Ik heb geen idee hoe mijn vitamine D gehalte is. In de winterperiode neem ik steeds vitamine D supplementen, maar ik ga het eens aan mijn dokter vragen om eventueel te testen.
    Mijn matras zit inderdaad vol metalen en is aan vervanging toe dus ga ik zeker navragen.
    Osteopaat heb ik al geprobeerd. Het enige wat ma al verlichting heeft gebracht is het losprikken van de spieren dmv accupunctuur, maar dat was maar tijdelijk.
    Ken je iemand die al een positieve ervaring heeft gehad met Healy?

    Reageer
    #5

    Beste Steven,

    IK heb ervaarde zelfde soort pijn, mar nogniet zo lang en some zijn er weken dat ik geen pijn heb. Ik De nachten zijn altijd gebroken. IK heb ook nog geen oplossing gevonden. helaas. Heb jij magnesium geprobeerd?

    Gr Lijn

    Reageer
    #6

    @SVK, Zelf een behandeling op afstand gehad met de healy. Merkte er wel wat van. zou vooral je gevoel volgen. Dan kom je eerder uit bij de juiste dingen. Heb zelf andere klachten maar kwam, bladerend in een blaadje bij het tuincentrum iets tegen over een bepaalde behandeling die me aansprak en die ik nu volgende week krijg. Heet geestelijke oprichting. Kan voor jou weer iets anders zijn.

    Reageer
Reageer op: Nachtelijke rugpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief