Kan ik trombose hebben in mijn been?

  • #1

    Ik heb heel vaak als ik zit en loop een zeurende pijn. Ik kan gewoon sporten etc. maar het zeurt wel. Wanneer ik googlde kwam ik uit op trombose? Als ik de symptonen bekijk komt mijn situatie best wel overeen. Maar mijn vraag is of dat überhaupt kan op 15 jarige leeftijd. En kan het ook gewoon iets onschuldigs zijn? De pijn zit voornamelijk in mijn rechterbeen bij de kuit.

    Reageer
    #2

    Hey,

    Als je echt denkt dat je trombose hebt, moet je niet op een forum om raad vragen,maar met spoed je huisarts bellen.

    Het lijkt me op jou leeftijd niet erg waarschijnlijk,maar zonder onderzoek is niet vast te stellen wat je mankeert. Dus ik zou als ik jou was een afspraak maken bij je huisarts of een fysiotherapeut.  De laatst genoemde kan kijken of het een spier of iets dergelijks is waar je last van hebt. En mocht de fysio het niet vertrouwen, zal die je naar de huisarts door sturen voor verder onderzoek.

    Reageer
    #3

    Ben je al bij de huisarts geweest? Maak zsm een afspraak om trombose uit te sluiten. Tromboseklachten zijn niet altijd makkelijk te herkennen, zeker op jonge leeftijd wordt het ook niet altijd serieus genomen weet ik uit ervaring.
    Natuurlijk kan het iets onschuldigs zijn, maar je maakt je zorgen. Bespreek het met je huisarts. Succes.

    Reageer
Reageer op: Kan ik trombose hebben in mijn been?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief