Update

 • #1

  (vervolg van mijn bericht op 7 december 2020)

  Gevallen op 4 november van een klein laddertje... met als gevolg een Tibia Plateaux fractuur... operatie met schroeven en platen. 3 weken open gips, daarna brace met scharnieren. Gestart met kine op 16 december.

  Sinds vorige week mag ik weer stappen, kan zelfs voorzichtig traplopen.
  De kinesist vond het niet meer nodig dat ik mijn brace droeg, terwijl de scharnier van deze brace nog op 60° stond Ook de rolstoel moest ik laten, ik moest zoveel mogelijk stappen. Ik was er blij mee, want als ik weer normaal kan wandelen kan mijn hondje weer naar huis en daar kijk ik heel erg naar uit.
  Maar dat stappen is moeilijk. Kleine afstanden lukt wel, maar bijvoorbeeld een half uur in de supermarkt rondwandelen is teveel. Toen ik laatst bij de dokter van orthopedie op consultatie was verschoot hij dat ik er zonder krukken en zonder brace kwam binnen gewandeld. Mijn knie staat nog steeds naar binnen gedraaid. Ik loop met mijn voet naar buiten anders krijg ik pijn in de heup. Ook het been blijft gezwollen, vooral tegen de avond is het erg dik. De dokter zei dat ik mijn brace weer moest dragen... ook snachts. en enkel kleine afstanden meermalen per dag stappen. Hij denkt dat mijn knie nog goed komt...ik twijfel hier aan. Enkele dagen geleden had de kinesist mijn knie zo hard geplooid dat het verschrikkelijk pijn deed. Sindsdien heb ik voortdurend pijn en neem ik weer dagelijks pijnstillers terwijl ik al een maand zonder was. Mijn knie voelt nu branderig aan, alsof er een ontsteking is. Meermalen per dag leg ik ijs op mijn knie. Stappen is nu nog moeilijker vooral 's morgens als ik uit bed kom doet het erg pijn. Ik heb het gevoel dat ik met de revalidatie niet erg opschiet. Morgen ga ik naar de huisdokter en zijn mening vragen.

  Reageer
  #2

  Sorry, ik heb me vergist. Dit bericht hoort in een ander forum waar je mijn en nog andere verhalen kan lezen.

  https://www.dokter.nl/forum/pijn/326911-tibia-plateau-fractuur-14-maanden-na-de-operatie-nog-steeds-pijn/

  Reageer
Reageer op: Update
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief