spieren of iets anders

  • #1

    Ik heb je al eens iets gezegd over mijn klachten. Ik wil graag dat er eens op een andere manier naar gekeken wordt. Huisartsen verwijzen me door naar fysio, die verwijzen me door naar osteopaten en uiteindelijk lost dit niks op .. al vanaf 1992 heb ik last in spieren en dit ervaar ik het ergste in bovenbenen binnenzijde.

    Deze week ben ik voorzichtig gestart met rennen, goede warming up, cooling down en warmte compressie op bovenbenen. Conditioneel kon ik dit prima aan.

    De reactie die ik de dagen erna ervoer waren heftig. Eerste dag ging maar daarna werk ik moe en futloos, zwaar op de hand en uiteindelijk hoofdpijn gepaard met zeer laag energieniveau. Dit is geen toeval maar een patroon wat ik al jaren ontdek. Ben twee jaar geleden gestopt met volleybal omdat ik na de dinsdag iedere keer donderdag/vrijdag hoofdpijn had.

    Dan vraag ik me af hoe beweging in de ledematen kan lijden tot klachten van moeheid/futloos/hoofdpijn terwijl ik eigenlijk op zoek ben naar energie die vrij moet komen.

    Wat verder gebeurt is een zeurende pijn in spieren, verzuring/kramp, gevoeligheid in fascia en onderkant voeten. Pijn in darmen linksonder in buik en vaak blaren in mond en daarna heftige migraine achter de ogen. Ik heb dan ook enorme drang om te snoepen of snacken.

    Klachten treden op na sporten dus heeft het lichaam moeite om te herstellen en het lijkt of lichaam moeite heeft om afvalstoffen uit spieren afgevoerd krijgen. Bij een pittige sportmassage heb ik ook prompt migraine.

    De pijn in spieren binnenzijde verplaatst zich naar aanhechtiging pezen, bekken, bilspieren en onderrug.

    Weet iemand of dit een bewegingsprobleem is of kan het aan slecht werkende nieren, lever, schildklier of afvoer afvalstoffen liggen?

    Ik drink niet ( kan er slecht tegen) rook niet, wandelen kan, fitness bovenlijf ook

    Reageer
Reageer op: spieren of iets anders


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief