24/7 hoofdpijn in het achterhoofd

 • #1

  Ik ben een jongen van 22 jaar nu en sinds vorig jaar in de zomer kwam ik opeens ook wakker met hoofdpijn (rechts in het achterhoofd), zo soort van steken, dof gevoel, band rond het hoofd. De nacht ervoor had ik stevig gedronken dus ik dacht dat het van dat was en wel ging overgaan, dit is dus niet gebeurd en heb sindsdien iedere dag 24/7 hoofdpijn,

  Ik leef sindsdien gezond, heb al alle scans van hoofd en nek laten nemen'MRI en CT), osteo, chiropractor, kine, supplementen, meditatie, fitness noem maar op, heb echt alles al geprobeerd.

  Het enige wat tijdelijk helpt is tramadol nemen (ook niet altijd maar vaak verlicht de pijn wel) Ik snap niet hoe dit opeens zo kan opkomen want had vroeger nooit last van hoofdpijn, hebben mensen iets gelijkaardigs al meegemaakt?

  Wat zo zelf bij me opkomt is mss tandenknarsen (maar denk zelf niet dat ik dat doe, de tandarts zegt daar ook niets over), ik las dat mensen dan ook last hadden van hoofdpijn, maar het is ad achterkant van mij en via de nek want die zit ook zo gespannen altijd. Als ik iets moet lezen draag ik ook een bril want sommige mensen zeggen dat het ook iets met de ogen kan te maken hebben maar de dokter en neuroloog zeggen dan dat je ogen moeten zeer doen of dat de pijn in het hoofd aan de voorkant is. BTW qua medicatie heb ik vd neuroloog al baclofen, venlafaxine en nog iets gehad (weet de naam niet meer) maar ook geen effect..

  Reactie
Reageer op: 24/7 hoofdpijn in het achterhoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief