Pijnlijke en zware armen

  • #1

    Ik heb sinds een paar maanden pijnlijke en zware armen. Het lijkt net of je de hele dag hebt zitten sjouwen, maar dat is niet het geval. Ook heb ik last van pijnlijke en een doof gevoel in de vingers(vooral's nachts). Ik weet niet of dit met elkaar te maken heeft. Ik had al gedacht aan carpaal tunnel. Maar juist de pijnlijke en moeie/ zware armen is veel erger aanwezig.

    Reageer
    #2

    Dan is het wellicht goed om met de klachten naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #3

    Ik ben al naar neuroloog geweest. MRI en MCG heeft niets opgeleverd. Er is geen carpaal tunnel syndroom uitgekomen of andere vernauwingen. Maar de klachten blijven. Heb nu een verwijsbrief voor fysio. Heeft iemand ervaring met deze klachten en evt tips ?

    Reageer
    #4

    Ik heb nu al verschillende keren bij de fysio geweest, maar nog telkens zonder resultaat. Terug naar de huisarts. Moet nu Naproxen naast de 8 paracetamol  gebruiken , maar ook nu merk ik geen verbetering. Iemand nog tips?

    Reageer
    #5

    ja ik herken het...al 9 maanden last van inmiddels:(....eerst ad linkerkant (toen ook bij neuroloog geweest na paar maanden maar niks gevonden) maar nu is het ook rechts en ook een spierpijn gevoel ad boven en zijkant van mijn borsten. Ik heb geen doof gevoel maar meer prikkelend en dan vooral handpalm duim/pink. Ik lees mee want ik vind het zeer hinderlijk maar hier nu ook bij een fysio en tot nu toe nog geen verbetering. Succes!

    Reageer
    #6

    Eline, ik wens jou ook heel veel sterkte!

    Het is gewoon erg naar dat er geen oorzaak wordt gevonden. Ik slik nu wel de pijnstillers, maar daarmee heb ik nog niet de oorzaak. Ondertussen ook uitslagen van het bloed binnen. Hier kwam ook niets bijzonders uit (behalve te hoog cholesterol,  maar dat is weer een ander verhaal).

    Fysio zegt wel te merken dat de spieren  in mijn nek/ schouders minder als kabels aanvoelen. Maar voor mijn idee heb ik daar geen last van. (Voel wel bij de massage dat dat idd wel gevoelige plekken zijn). Maar ondanks de fysio en de pijnstillers blijf ik nog telkens last van moeie/ zware en pijnlijke armen houden. Ik hoop dat er iemand is die een tip kan geven, wat ik er verder aan kan doen of  op wat ik laten onderzoeken.

    Reageer
    #7
    1. Ik blijf nog steeds last houden van zware en vermoeide armen. Ik ben ondertussen ook naar de  cardioloog  geweest om uit te sluiten dat het  van het hart afkomt. Alles was daar goed. Heeft iemand nog een idee wat het zou kunnen  zijn?
    Reageer
Reageer op: Pijnlijke en zware armen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief