Teveel pijn om te poepen

  • #1

    Goedemiddag,

    Een week geleden heb ik een operatie gehad (neuscorrectie). Ik heb toen antibiotica gehad en waarschijnlijk ook pijnstilling. Hierna heb ik zelf alleen maar paracetemol gebruikt. Na 4 dagen kreeg ik weer aandrang om naar de wc te gaan, maar.... aan eind van de endeldarm (net 1 cm in de anus ongv) heb ik ondragelijke pijn zodra de ontlasting op dat punt komt... Ik heb het nu al 3 dagen meerdere keren per dag geprobeert maar val echt bijna flauw van de pijn dus komt het er steeds nét niet uit. Huisarts zegt niks aan de binnenkant te voelen en heeft klysma/laxeer en verdovende (aambeien) creme voorgeschreven maar niks werkt?!!! Ik heb nu ook constant een branderig gevoel daar beneden.... Ik heb nu ook een pompje besteld om mezelf een klysma te geven met water, hopen dat dat werkt... Snap alleen niet waar de pijn vandaan komt en wat ik hier nog meer aan kan doen??? Help!

    Reageer
    #2

    Antibiotica verstoren je darmflora, zorgen voor verliezen aan vitaminen en mineralen en ontregelen je immuunsysteem. Bij de betere vitaminzaak advies vragen. Gebruik zelf Colon Clean voor mijn darmen.

    Reageer
Reageer op: Teveel pijn om te poepen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief