Wie herkent dit ?

 • #1

  Al 3jaar wisselende klachten linkerkant romp en borst, grens ruggengraat,tussen ribben,naar middenrif of oksel, triceps of achterkant hals. Bloedwaardes, hart, longen goed, in al die jaren. Wel gevoelig langs ruggengraat, gevoel of er wat knelt bij schouderblad punt. Soms golven v ff niet lekker zijn, tintelingen hand, of ff branderige voetzolen, krijg Pregabiline v neuropathische pijn. Heb al vanalles geprobeerd om er vanaf te komen,voel me door artsen, niet serieus genomen, wil weten wat het is. Slapen gaat goed. Ben vrouw 56,iemand enig idee?

  Reactie
  #2

  Niemand?

  Reactie
  #3

  Hoe ver ben je in de menopauze? Zijn je hormonen ook al eens onderzocht?

  Reactie
  #4

  Ha Tandor, bedankt voor je reactie.  Ik ben nu 5 jaar in de overgang,  klachten begonnen begin 2015, heb het zelf meerdere keren dokter aangekaart, maar valt niet onder typische overgangsklachten,  zegt hij. Het is wisselend v karakter, altijd linkerkant  vd romp, de ene dag erger, als de andere dag, sluimerend. Ik ga het nog eens aankaarten.

  Reactie
  #5

  als het altijd zo makkelijk was dat iedereen alleen maar de typische klachten van iets zou hebben....
  De overgang kan er volgens mij toch een belangrijke rol is spelen. Heb je veel stress of spanningen?

  Reactie
  #6

  Nou, krijg er wel stress van, voel dat er wat is, maar kom er niet achter, wat ik ook slik, of onderzoek of therapie, er komt niks uit.

  Reactie
  #7

  Toch maar weer is vragen, voor iemand herkenbaar

  Reactie
  #8

  Up, iemand enig idee? Is het chv of zware stress? Wisselend karakter, al 4 jaar last van, grens ruggengraat , altijd links romp, schouderblad,  v nek tot arm soms.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  @Mary kijk eens op sosstraling.nl vergelijk de klachten daar met die van jouw eens. Typisch aanhoudend soms meerdere uren maar ook in plotselinge vlagen eerst gevoel van onbehagen daarna vlakt het wat af maar is nog wel aanwezig.

  Probeer ook de facebook groep "Straling en zo.."  veel mensen die ook stralingsgevoelig zijn alsmede niet-gevoeligen, techneuten, therapeuten, alle lagen van de bevolking. Het begint meestal met een zoektocht die nergens toe lijkt te leiden. Vage klachten die er wel zijn maar geen oorzaak voor gevonden kan worden. Niet iedereen heeft dezelfde klachten, vaak komen zwakheden vanuit het lichaam naar de oppervlakte in door blootstelling(Onze cellen communiceren ook via elektrisch signaal) door de hoogfrequente electro-magnetische velden(draadloos) Er zijn veelal meerdere velden aanwezig in een typisch huishouden, zowel van eigen als dat van buren en buitenshuis. Niet te onderschatten dus. Vaak in vakantietijd of wanneer er buren weg zijn zijn de klachten ook wat minder aanwezig. Maar zelf de apparaten uit te zetten 's nachts gaat het eigen lichaam helpen. Smartphones, Wifi-router, Laptop helemaal uit, ook electrische apparaten in de slaapkamer en met name bij het lichaam kan de nachtrust verstoren.

  Begin ergens

  Reactie
  #10

  @Mary Zou kunnen zijn je een overgevoeligheid hebt ontwikkeld in 2015 met uitbreiding van het mobiele netwerk, namelijk 4g eind 2014 begin 2015. Voor velen was toen het kwartje gevallen na jarenlang zoeken toen de klachten verergerden.

  Reactie
  #11

  Als het aan een kant zit, zou ik denken aan osteopathie en misschien scheefstand van de atlas. Verder zou je kunnen denken aan een consult bij een complementair genezer; iemand die ook verstand heeft van de hormonenboel.

  Reactie
  #12

  Bedankt de reacties,  is het uitzoeken waard.

  Reactie
Reageer op: Wie herkent dit ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief