wie herkend dit

  • #1

    Ik ben een v van 27jaar met blaasklachten,maar mijn dokter weet niet waar het vandaan komt en hoe het kan.
    Ik ben al 2jaar aan het tobben met mijn blaasontstekingen en telkens krijg ik antibiotica,maar als het kuurtje op was dan kreeg in 1a2weken later weer een blaasontsteking.Nu had mijn dokter mij een kuur voor 3mnd voor geschreven en ging het 2mnd goed.Nu krijg ik weer een blaasontst.volgens hem maar hij begrijpt niet hoe ik er zo'n last van kan hebben want de bacterie die erin zit schijnt niet zoveel pijn te kunnen geven en verder heb ik geen stenen of iets dergelijks.Nu heb ik al heel veel over ic gelezen en bij heel veel dingen denk ik hey dat heb ik ook.Ook heb ik last van mijn gewrichten zonder oorzaak te hebben zeg de reumatoloog.
    Heeft ook iemand dit gehad?En wie kan mij vertellen of dit het ook kan zijn?Word inmiddels hopeloos en erg onzeker van deze kwalen.

    Reageer
    #2

    Onverklaarbare recidiverende blaasproblematiek waarbij profylactisch antibiotica niet aanslaat dient door de uroloog gezien te worden.

    Ben je al doorverwezen voor verder onderzoek?

    Vraag je huisarts een verwijsbriefje.

    Reageer
Reageer op: wie herkend dit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief