Pijn in beide armen + handen

  • #1

    Ik heb nu al ander half jaar erge pijn in mijn armen en handen. Het kan een zeurende pijn zijn, maar ook stekend. Ik laat dingen uit mijn handen vallen, maar uit een test blijkt dat ik genoeg kracht in mijn handen heb. Verder heb ik erg vaak hoofdpijn en ben ik erg moe.

    Laat ik maar eens bij het begin beginnen. Ongeveer een half jaar nadat de eerste klachten begonnen, ben ik naar de arts gegaan hiervoor en die voelde een bultje zitten in mijn rechterhand, wat later een ganglion bleek te zijn. Deze verdween uiteindelijk, maar de pijn bleef aanhouden.
    De pijn begon zich ook uit te bereiden naar mijn arm en uiteindelijk naar mijn linker arm + hand.

    Na een jaar heb ik besloten weer naar de dokter te gaan. Die verwees mij door naar een neuroloog, waar ik uiteindelijk een zenuwtest heb gehad, waaruit bleek dat ik heen carap tunnel syndroom had.

    Ik ben toen door verwezen naar de reumatoloog. Er zijn tests gedaan, foto’s van mijn schouders gemaakt en er is een bloedonderzoek gedaan. Hier kwam verder niets uit, behalve dat mijn ontstekingswaarse iets verhoogd waren.

    Er werd toen gezegd dat mijn armen overbelast zijn en ik moest starten met fysio. Ik moet rust houden en de klachten moeten dan minder worden.

    Ondertussen zit ik in de ziektewet en worden de klachten alleen maar erger. Zo erg dat ik niet meer weet wat ik moet doen. Pijnstillers helpen niet, rust houden niet, fysio niet etc.

    Dat is ook de reden dat ik mijn bericht hier plaatst. Misschien kan hier iemand mee meer informatie geven. Ik ben radeloos.

    Groetjes Demi

    Reageer
    #2

    Hoi wat je beschrijf heb ik ook

    En ik ga ook van de enne ziekenhuis naar de andere ziekenhuis niemand weet het

    Reageer
    #3

    Ook ik heb last van pijnlijke in beide armen. Verder voelen ze erg zwaar aan.  Daarnaast zijn mijn handen opgezet, maar er lijkt toch geen vocht in te zitten. Ik heb zelf aan TOS gedacht. Maar de internist denkt van niet. Arts wil nu dat ik naar een praktijkassiste-GGZ ga om om te gaan met pijn. Maar ik zie daar geen meerwaarde in.  Nu wil ik kijken of een osteopaat wat voor me kan betekenen  . Heeft iemand hier ervaring mee?

    Reageer
Reageer op: Pijn in beide armen + handen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief