Gevallen met fiets

  • #1

    hallo, ik ben vanavond gevallen met de fiets op het asfalt. Ik ben toen eigenlijk gelijk opgestaan en naar huis gefietsen want ik was al bijna thuis. Maar toen ik thuis kwam merkte ik dat eigenlijk elke stap die ik zette mijn rug veel pijn deed. Ik ben toen gaan liggen op bed, en ben toen kort in slaap gevallen. Daarna deed het eigenlijk al pijn als ik mijn been bewoog. Ook ben ik nu erg misselijk. Ik weet niet of dit er iets mee te maken kan hebben. Maar heeft iemand een idee wat ik het beste kan doen? En wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Neem contact op met de huisartsenpost

    Reageer
    #3

    Gaan we doen, dank u wel. Heeft u misschien enig idee of de misselijkheid daarmee te maken kan hebben?

    Reageer
    #4

    Dat zou kunnen

    Reageer
    #5

    bedankt, er is een ambulance onderweg. Waarschijnlijk willen ze foto’s maken omdat het met een snelheid van 37 km/h is gegaan.

    Reageer
    #6

    27km/h *

    Reageer
    #7

    Succes!

    Reageer
    #8

    dank u wel!!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Er bleek uiteindelijk een fractuur in een van de rugwervels te zitten. Ik moet nu 2 dagen in het ziekenhuis blijven. Daarna staat er een herstel van 3-6 maanden. Bedankt voor u advies!!

    Reageer
    #10

    Dan wens ik je heel veel beterschap!

    Reageer
Reageer op: Gevallen met fiets


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief