Schouder uit de kom

  • #1

    hoi,

    ik ben net gevallen met de fiets op mijn schouder en elleboog. Maar nu is mijn schouder uit de kom en kan ik mijn arm niet meer bewegen. Het doet heel veel pijn. Maar iedereen in mijn familie is aan het werk. En verder heb ik geen buren met een rijbewijs. Hoe kom ik nu in het ziekenhuis? Ik heb wel een tante die daar werkt op de SEH maar ja die kan daar niet zomaar weg.

    Reageer
    #2

    Bel 112

    Reageer
    #3

    Ik heb mijn tante gebeld, ze moest blijkbaar pas over een uur beginnen. Ze heeft gelijk gekeken en me toen naar het ziekenhuis gebracht. Nu zijn er net foto’s gemaakt en gaan ze hem zk rechtzetten. Gelukkig gaat mn tante hem terug zetten, en geeft ze me een kortdurend middel dat werkt als een soort narcose.

    Reageer
    #4

    het is allemaal weer goedgekomen, alles staat weer recht. Mn elleboog is door de groeischijf heen gebroken. Daar word ik morgen aan geopereerd. Maar mijn vraag is weet iemand misschien hoelang het herstel duurt en of ik veel pijn zal hebben na de operatie?

    Reageer
    #5

    De pijn zal wel meevallen Daar krijg je sowieso pijnstilling voor. Over het herstel kan ik zo helaas ook niets zeggen.

    Reageer
Reageer op: Schouder uit de kom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief