Pijn na krabben

  • #1

    Hoi hoi,

    Ik zag hier eerder iets over voorbij komen, maar geen verdere reactie gekregen van de desbetreffende persoon, vandaar mijn eigen vraag.

    Ik heb bijna iedere avond jeuk op mn benen of armen. Als ik hier krab, ookal is het lichtjes, doet het pijn. Beetje branderig/steken.
    Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn en hoe te verhelpen? Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Je schrijft dat je het iedere avond hebt. Is dat na het douchen? Is er ook iets aan de huid te zien? Gebruik je iets voor je huid 's avonds?

    Reageer
    #3

    Hoi Tandor!

     

    Hier ben ik.op gaan letten, maar nee! Ik heb ook geen andere wasmiddel gebruikt, want daar dacht ik eerst nog aan. Voor de rest gebruik ik niks! De ene keer heb ik het.voor het douchen en de andere keer juist erna!

    Reageer
    #4

    Maar omdat je het juist 's avonds hebt, zou je denken dat er ergens een oorzaak zou moeten zijn.

    Heb je veel stress of spanningen?

    Reageer
    #5

    Gelukkig alleen gezonde spNmingen! Dus leuke vooruitzichten. Ik ben zelf ook nagegaan of er iets is veranderd in mn voeding, huis of crème maar kan echt werkelijk niks bedenken!
    Nu moet ik zeggen dat ik wel de laatste tijd meer een soort van krampen in mn been heb, en ze voelen zwaar/vermoeiend aan. Maar ik kan voor de rest geen gekke dingen bedenken!

    Reageer
    #6

    Hoe oud ben je? Wat doe je voor werk/school/sport?

    Ook geen medicijnen gestart?

    Reageer
    #7

    Ik ben 26 en zit alleen aan de anticonceptie! Deze slik ik vanaf mijn 17e. Voor de rest probeer ik iedere dag minstens 5/10 minuten te wandelen en werk ik part time (16u) in een winkel! Geen medicatie (gelukkig).

    Reageer
    #8

    Vreemde klachten dan toch..

    Het lijkt toch iets met de sensibiliteit van de huid te maken te hebben. Nou kan ik natuurlijk wel zeggen:  je moet niet krabben, dan doet het niet zeer, maar daarmee is natuurlijk niks opgelost.  Misschien is het goed om toch eens naar de huisarts te gaan met de klachten en een bloedonderzoek te laten doen.

    Vraag:  waarom maar 5-10 minuten wandelen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Misschien moet ik idd eens langs de huisarts. Geen fijne man, dus vandaar dat ik het eerst hier postte.

    Ik loop maar 5/10 minuten omdat ik conditie aan het opbouwen ben, en ivm die zware benen, ik niet te hard van stapel wil lopen. Dit is uiteraard naast de andere dagelijkse activiteiten zoals het huishouden en werken etc

    Bedankt voor.uw reactie!

    Reageer
    #10

    Heb je al antwoord op je vraag gekregen? Zware en pijnlijke benen klinkt als lipoedeem.

    Reageer
Reageer op: Pijn na krabben


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief