Verzorging na de besnijdenis

 • #1

  Precies een week geleden ben ik (strak)besneden en gesteriliseerd. M'n uroloog noemde het groot onderhoud... Twee vliegen in klap. De consequentie is wel dat ik er goed last van heb. Van beide ingegrepen. Zoals meerder personen hier omschreven hebben, alles is bont en blauw. Na een week nog een flinke pijn in de liezen en de erecties tijdens de nacht zijn geen pretje. Strompel door het huis. Beetje frustrerend, maar blijkbaar hoort dit erbij. Uiteindelijk zit ik toch nog met een vraag, ook al is het meeste op dit forum al besproken.

  Wat is raadzaam qua verzorging rondom de eikel. Overdag probeer ik mijn eikel zoveel mogelijk te laten helen door de buitenlucht, geen gaasje, geen zalfje of wat dan ook. Alleen tijdens de nacht gebruik ik op dit moment nog wel gaasjes met vaseline. Ik heb nu twee keer geprobeerd zonder middelen(tijdens de nacht) alleen dan doet het probleem zicht voort dat m'n wondjes/korsten plakken tegen m'n boxershort. Het gevolg, trek alles open...erg pijnlijk. Enige tips om het heling proces te voorspoedigen? Ik ben bqang als ik te veel met vaseline werk rondom de kraag van de eikel dat ik het proces alleen maar rem? Wat is raadzaam.

  Benieuwd naar de ervaringen betreft de verzorging van je eikel.

  Reactie
  #2

  Als je de mogelijkheid hebt, neem dan een zitbad met Badedas Classis. Dat verzacht en bevordert de genezing.
  Voor het overige, zou ik 's nachts inderdaad nog even een gaasje gebruiken. maar niet met vaseline. Dat remt namelijk de genezing. Als het gaasje plakt tijdens de nacht, week het dan gewoon in de douche los voordat je het verwijdert. Zorg er wel voor dat je eikel en de omgeving na het douchen/baden goed droog is. Goed droog deppen dus. Heb je geen zalf meegekregen na de operatie?

  Reactie
  #3

  je mag dan wat last hebben van de ingrepen maar dan heb je ook gehad,een strakke besnijdenis vind ik goede keuze wand ik heb mij verschillende laten her besnijden om het zo strak mogelijk te krijgen.het is zo strak dat bij een slappe penis de eikel volledig ontbloot is.ik vind het ook heerlijk om de eikel in mijn boxer short te voelen.in het begin was het wat irriterend maar naar 3 maanden wist ik niet beter.de seks gaat ook uitstekend zowel neuken als aftrekken.

  Reactie
  #4

  nog even reageer ik op mijn vorig bericht ik laat nu een foto zien van mijn strak besneden penis.http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/0/P8260089.JPG

  Reactie
Reageer op: Verzorging na de besnijdenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief