Besnijdenis dag 15

 • #1

  Goedendag,

  Ik heb een vraagje over mijn wondjes na de besnijdenis. Het is dag 15 na de besnijdenis en ik ben van mening dat het vermoeiender/ongemakkelijker is dan ik dacht, maar de pijn valt enorm mee.

  Toch heb ik een vraagje over de wond op de eikel/toompje. Deze is nog steeds zichtbaar en door het warme weer blijft dit nog wel eens plakken, omdat de koortsthermometer beetje bij beetje los laten. Net als op een goede schaafwond op je arm die iets te vroeg open gaan. Is dit normaal op dag 15 en is er wellicht iets wat ik kan doen om te zorgen dat de wond niet telkens blijft plakken in de broek, wat ervoor zorgt dat de wond niet lekker dicht gaat (mede warm weer).

  Ziet het er overigens normaal uit op dag 15?
  -geen pijn alleen als de wond plakt tegen het ondergoed(eerder vervelend dan echt pijn natuurlijk)
  - spoel 2 keer af per dag, 2 min ongeveer, heb door dat de wond droogte fijner vind.
  - enkel vaseline op de eikel en niet op de wond (2x per dag na het wassen
  - weinig slaap, belemmert de genezing ongetwijfeld, alleen denk dat dit een veel voorkomend probleem is bij de besnijdenis.

  Alvast bedankt.

  Bijlagen :

  Reageer
  #2

  De bijlagen zijn niet mee gekomen. Neem even contact op met de poli urologie/chirurgie en bespreek het. Die kunnen dan bepalen of het even gezien moet worden door de arts

  Reageer
Reageer op: Besnijdenis dag 15


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief