Besnijdenis

 • #1

  Hallo ik heb een vraag en ik hoop dat iemand me de volgende vragen kan beantwoorden: ik heb me 8 dagen geleden laten besnijden de overgevoeligheid van de eikel word steeds minder maar wanneer krijg ik zoon laag over mijn eikel? Hoelang duurt dat ongeveer en wat kan ik er tegen doen zodat dat sneller gaat? Dan heb ik nog een vraag het is dus dag 8 na mijn volledige besnijdenis en ik draag nogsteeds gaasjes alleen om de wond en een heel heel kleine stukje van de eikel maar als ik gaasjes draag gaat mijn genizng dan niet langzamer? (Ook qua het uitvallen van de hechtingen) want als ik geen gaasje gebruik dan doet de hechting echt super veel pijn voelt als een stekend gevoel want die de heletijf geeft wanneer die tegen mijn onderbroek aan komt en ik vraag me af wanneer ik weer seks kan hebben zonder pijn voor de eerste keer ik hoop al over 3 weken (dus na 4weken) teminste als de hechtingen eruit zijn

  Reageer
  #2

  Als het goed is hebben ze je toch verteld dat je zeker 6 weken geen seks mag hebben en ook niet moet masturberen. Dus raad ik je aan om dat ook niet te doen.
  Je krijgt geen laag over je eikel, maar de huid wordt droger. Dat gaat nog wel even duren.
  Gaasjes zou je nu niet meer nodig moeten hebben. Je moet je penis in je onderbroek omhoog dragen. Dus iets strakker ondergoed.

  Reageer
Reageer op: Besnijdenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief