Cyste op teelbal

  • #1

    Beste dokter. Ik heb al een tijdje een paar cyste op mn teelbal. Nu heb ik met de uroloog een gesprek gehad hierover en die raad het af als ik kinderen wil. Nu wil ik nadat ik kinderen heb die cystes weghalen. Maar nu lees ik best wat horror verhalen zoals permanente pijn of dat de cystes terugkomen. Nu denk ik dat ik dan wel een paar jaar verder ben als ik ze weg laat halen.
    1. Zou jij ze laten weghalen? Heb er 2 van iets minder dan een centimeter naast elkaar en een kleintje die je niet ziet. Wil alleen die kleine weghalen.
    2. Zullen de technieken verbeteren over een paar jaar waardoor de kansen op bijwerkingen kleiner en problemen kleiner zijn?
    3. Nog iets. Ik heb ook het idee dat sommige cystes juist verdwijnen kan dat? Sommige lijken juist te groeien. Het internet beweert van niet.

    Reageer
    #2

    Op dit forum zijn geen dokters.
    Je kunt je vragen beter met je behandelend arts of huisarts bespreken, als je advies van een arts wilt.

    Reageer
    #3

    Je hebt eerder al een topic hierover gehad... Ik denk dat je dus op het advies van je arts moet afgaan

    Reageer
Reageer op: Cyste op teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief