Infectieziektes @ peniska"/> Infectieziektes @ peniskanker? - Medische Forum - Dokter.nl

Infectieziektes @ peniskanker?

 • #1

  Ik heb twee jaar geleden onbeschermde sex gehad met een man, ik ben ook een man. Oraal alleen, ontvangen en gegeven.

  Kan ik hpv hebben? Ik ben 32 jaar.
  Mijn penis doet af en toe zeer, vooral als ik stress heb. En de huid rondom me plasbuis is vaak rood maar verdwijnt wel snel. Kan het irritatie zijn dat me eikel tegen me onderbroek aan komt? De pijn in me penis is brandend stekend en beetje tintelend.

  De dokter heeft mij getest op hpv in mijn keel maar niet op mijn penis, maar zegt dat kans klein is dat ik hiv aan mijn penis heb als ik geen hpv in mijn keel heb. Deel van me eikel is ook licht gezwollen maar dat heb ik volgens mij al een tijdje, het is vooral zichtbaar als ik een erectie heb. Kleine zwelling.
  En onder me eikel is het af en toe rood.

  Ook heb ik pijntjes in mijn perineum en anus, kan het ook zenuwpijn zijn?
  Ik heb verschillende psychotrope medicatie gebruikt voor een mentale aandoening. En heb ook wiet gebruikt tijdens de medicatie. Slik nu alleen nog antidepressiva, heb ook antipsychotica en benzodiazepines geslikt. Zit nu op een lage dosering van de antidepressiva. De dokter heeft naar mijn penis gekeken maar vond niets geks, en mijn internist zegt zolang je geen bloemkool op je penis hebt heb je geen peniskanker, maar als ik online lees op officiële websites van organisaties en ziekenhuizen staan er meerdere symptonen bij, waaronder pijnlijke oe is en irritatie van de eikel en opgezwollen klieren in de lies, ik heb al 3 maanden opgezwollen klieren en sommige zijn ook wat harder, heb bloed getest maar dat was gelukkig goed.

  Tweede vraag, misschien is het een beetje paranoïde maar wil het toch even vragen.

  Ik was drie maanden geleden bij eet mensen met een jongen, ik kende die mensen niet, het waren Poolse mensen.
  We kwamen er rond 5 uur snachts pas aan en gingen wat drinken en blowen, was een man en een vrouw en de jongen waarmee ik daarheen ging, zat een beetje flirten met de vrouw, later zei de man dat zij zijn vrouw was. Later nog even laagdrempelig doorgeflirt maar daarna gestopt. Waren ook wel momenten dat ik haar negeerde en af en toe beetje bot deed, was overprikkeld en kan dat niet zoveel hebben. Later liep ze langs de bank heen waar ik op zat en stond ze met haar buik tegen de bank aan tegen me hoofd en wreef haar handen over mijn armen, maar ze ging ook met haar hand dichtbij me pols waar ik een wondje had, de buitenkant zat een korstje op maar de binnenkant was nog een beetje nat, het lekte niet maar zat een beetje water achtig spul op en daaronder rood, bloed. Ze gezicht was wel een beetje gezwollen en had een beetje gele huid. Ik denk dan gelijk straks heeft ze hepatitis B of c, en omdat ik bot deed en haar vriend af en toe raar aankeek omdat ik hem een rare gozer vond dat ze mij hepatitis wou geven ofzo, of hiv. Het was rond 8 uur sochtends toen het gebeurde, ze was rond 7 uur wakker maar wij waren nog wakker. Ik heb ook ocd dus ik weet dat ik wat paranoïde kan zijn, maar ze zagen er allebei niet echt gezond uit, zitten aan de harddrugs en drinken en blowen veel.

  Ik ben dan bang voor ziektes, de dokter denkt dat er weinig kans op is maar online lees ik dat elke beschadiging van de huid hepatitis of hiv kan doorlaten. Hiv is moeilijker door te geven maar hepatitis is besmettelijker las ik.

  Denken jullie dat ik zou kunnen hebben? Ik ga me maandag laten testen het is nu drie maanden later, ik heb gelezen dat met prik incident het pas na 6 maanden gezien kan worden in een test, maar de dokter zegt bij een wondje is drie maanden goed, omdat er bij een prik incident maar heel weinig bloed komt dus duurt het langer voordat je het ziet, maar het kan toch ook zijn dat er maar heel weinig bloed of andere lichaams vocht in mijn wondje komt en dat het ook langer duurt voordat je het ziet?

  Een hele lap tekst, ik wil gewoon gerustgesteld worden en verder gaan met me leven zonder me bezig te
  Houden met allerlei ziektes, de dokter denkt dat ik hypochondrie heb.

  Reageer
  #2

  plassen en klaarkomen doet soms ook zeer.

  Reageer
  #3

  "de dokter denkt dat ik hypochondrie heb." Ik weet wel zeker dat je dat hebt als ik je berichtje zo lees. Ga hiervoor naar psycholoog.
  HPV krijg je zo niet zoals je het beschrijft en ook heen HIV of Hep.

  Reageer
  #4

  je klachten worden toch vooral door stress veroorzaakt. En ja een irritatie kan ook nog

  Reageer
  #5

  Peniskanker denk je ook niet dat ik heb?

  Reageer
  #6

  Daar is toch echt helemaal geen aanwijzing voor

  Reageer
Reageer op: Infectieziektes @ peniskanker?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif