te los besneden

 • #1

  Hallo ik ben exact 2 weken geleden besneden in België (ben Belg), ik had voor de operatie gevraagd om strak besneden te worden maar had er bijgezegd dat mijn penis in erectie nog een stuk in omvang  toeneemt waarna de chirurg zei dat hij niet al te veel huid zou wegnemen.

  Gevolg is dat ik te los besneden ben.

  Ik heb gelezen dat een te strakke besnijdenis pijn kan veroorzaken bij een erectie, ik heb nu echter ook gelezen dat dit niet zo is omdat de huid voldoende rekbaar is, waardoor ik nu eigenlijk niet goed weet hoe wat waar is en wat niet.

  Ik ga komende dinsdag opnieuw naar de uroloog maar ik vraag me af of ik me opnieuw door hem zal laten besnijden, ik weet dat er in Nederland gespecialiseerde centra bestaan volgens mij zijn die er in Belgie niet.

  Mijn vraag is dus    1) kan je te strak besneden worden  ?

  2) zijn er besnijdeniscentra in Belgie  of zijn er hier posters besneden in                                                    Belgie waarbij de uroloog wel meer info gaf inzake strak, hoog, los ... want                                          de uroloog die mij heeft besneden heeft mij daarover geen info verstrekt.

   

   

   

   

  Reageer
  #2

  Als je penis in erectie aanzienlijk in omvang toeneemt is een strakke besnijdenis niet aan te raden. Er zal te veel spanning op de huid komen te staan. Soms doet een arts dat wat verantwoord mogelijk is en dat is niet altijd wat wij graag zouden willen. Maar je kunt het natuurlijk altijd met de uroloog bespreken.

  Reageer
Reageer op: te los besneden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief