Wondjes eikel

 • #1

  Goedenavond,

  afgelopen zomer ben ik behandeld voor chlamydia, mijn partner heb ik ook medicatie gegeven. Na die medicatie kreeg mijn partner wondjes op zijn eikel. Nooit heeft hij willen zeggen hoe die wondjes daar zijn gekomen, van de huisarts heeft hij zalf gekregen & de dokter zei dat t kwam door de antibiotica (azitromycine)

  toen de wondjes waren genezen hebben we weer onveilige seks gehad. Alleen vind het nogsteeds een beetje gek... dat hij nĂ  de antibiotica kuur wondjes krijgt op zijn eikel..... had het misschien iets anders kunnen zijn? Hij wilt er niet eerlijk met mij over praten. Moet ik weer een soa test doen? We hebben in die tussentijd geen seks meer gehad toen we waren behandeld. Zat 2 maanden tussen.

  Iemand die mij iets kan vertellen of uitleggen?

  groeten van n meisje

  Reactie
  #2

  Dat was dan een schimmelinfectie t.g.v. de antibioticakuur. Dat komt toch best vaak voor

  Reactie
  #3

  Oh oke! De wondjes waren wel erg pijnlijk begreep ik, dus dit was 100% een schimmelinfectie? Moet ik mij nog laten testen voor de zekerheid?

  Reactie
  #4

  Ik neem aan dat het een schimmelinfectie was. Als het een andere soa zou zijn geweest, dan zou het een herpes infectie moeten zijn . Maar daar valt niks voor te testen. Is ook niet erg waarschijnlijk als jij verder geen klachten had

  Reactie
  #5

  Nee inderdaad anders had de dokter geen zalf meegegeven! de wondjes waren ook net genezen toen ik weer seks had met hem. Bedankt in iedergeval voor je snelle reactie!

  Reactie
  #6

  Bij een soa zou de zalf ook niet hebben gewerkt

  Reactie
Reageer op: Wondjes eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief