Wondjes op voorhuid en eikel

  • #1

    Beste,

    Ik heb sinds 2 weken, regelmatig veel en lang seks gehad. Nu heb ik sinds enkele dagen eerst een rode en opgezwollen eikel en voorhuid gehad. Nadien kwamen er wondjes zichtbaar en deze zien er nu een beetje witachtig uit. Eigenlijk zou je ze kunnen beschrijven als witte zweertjes.

    Aangezien men vriendin zeker SOA-vrij is, hoop ik dat het gewoon wondjes zijn als gevolg van irritatie (schuren). Maar aangezien ik nu toch al een 4-5 tal dagen last van heb, ben ik toch ongerust. De streek is zéér gevoelig.

    Iemand een idee?

    Mvg,

    Reageer
    #2

    Ik zou beter even na de dokter gaan als het in niet in 2/3 dagen weg is !

    Reageer
    #3

    Hallo, en jouw vriendin heeft nergens last van? Geen abnormale afscheiding?

    Groeten

    Reageer
    #4

    Nee, heb het haar nog gevraagd. Ze benadrukt dat ze nergens last van heeft.

    Reageer
    #5

    Hallo, ik denk dat je een beetje teveel seks hebt gehad en de penis een dag of wat rust moet geven. Je zou er wat Sudocrem op kunnen smeren. Dat is een witte crème die moeders op babybilletjes smeren als er sprake is van luieruitslag. Als het na een paar dagen niet verbetert, ga dan even langs je huisarts. Een SOA kun je uitsluiten, zeg je, dus ik denk dat de huid van je penis gewoon flink geïrriteerd is door de zuurtegraad van de vagina van jouw vriendin. Nou, we horen wel van je hoe het gaat.

    Groeten Thomas

    Reageer
    #6

    Dag Thomas,

    Alvast bedankt voor je reactie. Tja of ik nu kan uitsluiten of het om een soa gaat?! Men vriendin had zich een tijd geleden laten testen, en ze had niks om zich zorgen om te maken. Het enige wat ze had was een beetje een geirriteerd gevoel na het lange vrijen.

    Groetjes

    Reageer
    #7

    hoe is het nu afgelopen met je?

    Heb namelijk zo'n zelfde probleem nu!

    Grtz

    Reageer
    #8

    Mijn vriend had hier ook last van, beetje teveel seks.. We hebben een paar dagen rust gehouden, steeds schoonmaken, ook na plassen. En de geïrriteerde huid steeds ingesmeerd met vaseline of uierzalf. Na een paar dagen begon het te vervellen en de kleine korstjes waren een dag later weg. Vrijen was de eerste paar keren erna wat strak voor hem, de nieuwe huid moest weer wat flexibeler worden. Maar verder is alles weer zoals vanouds. En het lijkt wel alsof de nieuwe huid sterker is. Het duurde wel een week in totaal. Succes

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ben ook wel benieuwd hoe het met Anoniempje en kees afgelopen is. Heb nu last van exact hetzelfde. Grote witte zweer op de voorhuid sinds een week, waarschijnlijk door overenthousiast gebruik.
    Hoelang duurde genezing? Is iemand er mee naar de dokter geweest? Wat kan ik er het beste tegen doen. Omdat het onder de voorhuid zit, zit het vaak aan de binnenzijde, waardoor er geen zuurstof bij komt en het dus vochtig blijft. Denk dat het daardoor niet snel geneest? What to do?

    Reageer
    #10

    Even Fucidin smeren.

    Reageer
    #11

    Hallo ik heb de oplossing van je probleem ik heb het namelijk zelf ook gehad alleen geen witte plekken maar waarschijnlijk heb je een schimmel infctie opgelopen dat kan je zomaar krijgen het heeft niks te maken met een soa ofzo ik heb alles op internet al doorzocht en het beste wat je kan gebruiken s schimmel creme dat je ewoon kunt halen bij kruitvat of trekpleister door de schimmelinfectie rijg e een drogevoorhuid en kleine scheurtjes en of schaaf plekjes ik heb het zelf ook gehad nou ik hoop dat je er verder mee kunt groet Nick

    Reageer
    #12

    ik heb een aantal dagen flink gemastrubeerd, en nu heb ik een wit zweertje onder de eikel...? verder een beetje last van een droge eikel maar niets heel ernstig. iemand enig idee?

    Reageer
    #13

    Hallo

    Ik heb twee kleine rode stip puntjes op mijn eikel!!

    Verder niks of nergens last van. Geen jeuk geen korstjes niets.

    Ik slaap zonder ondergoed en vermoed dat iets kleins, tot twee keer gewrongen heeft op eikel. Daar het gelijk van elkaar is.

    De puntjes worden ook langzaam lichter.

    Haha Jezus je schrikt wel. heb toch heel het zaakje na gecheckt. En houd het nu in de gaten.

    De voorheen opvallende stipjes worden lichter

    Heb hier en daar gelezen
    Niet echt ergens geruststelling gevonden.

    Wel dat ik laatste maanden stress overmatig heb. Dat dit ook volgens wat ik gelezen heb zou kunnen oproepen??

    Ik weet t niet.

    Reageer
    #14

    wrijving zou heel goed kunnen. Gewoon even in de gaten houden. Als het goed is, is het met een paar dagen ook weer weg.

    Reageer
    #15

    Ik heb precies het zelfde!!!

    Alleen heb ik aan 1 van de stipjes getrokken en toen ging hij open en toen bloedden het!

    Ik weet even zo niet wat te doen?

    Reageer
Reageer op: Wondjes op voorhuid en eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief