weet niet wat het is

  • #1

    Beste, al geruime tijd heb ik net onder de eikel een heel klein rozig plekje van amper 1 à 2 mm. Als je het wat open schuift zie je precies kleine vertakkingen van een adertje. De dokter zei iets van irritatie en heb een zalfje gekregen. Dit was ongeveer eind januari.

    Het is al 2 keer zo goed als weg geweest, maar ik kan ermee opstaan en dan zie ik dat rozige mini-plekje weer. Het gaat samen (daarom dat ik dat plekje weet) met een licht koud gevoel (pijn is een te groot woord, er trekt precies iets lichtjes), aan die kant waar het plekje is, aan de onderkant van de eikenrand.

    Vroeger heb ik eens prostatitis gehad en en metingen gehad van de bekkenbodemspieren (verkeerd plassen) en oefeningen gedaan bij de fysiotherapeut. Bij de toen (een 10 tal jaren geleden) laatste controle bij de uroloog bleek ik nog niet op de goede manier te plassen. Mss speelt dit nog steeds mee?

    Geraak ik er nog vanaf? Ik doe er dan nu enkele dagen sudocreme op.

    Er is ook veel stress de laatste jaren??

    Misschien hebt u een idee?

     

    Reageer
    #2

    Een irritatie zou best kunnen...

    Reageer
    #3

    Zouden overactieve bekkenbodemspieren hier ook iets mee te maken kunnen hebben?

    Reageer
    #4

    Het is niet onmogelijk

    Reageer
    #5

    Ok, misschien nog wat afwachten. Dank

    Reageer
Reageer op: weet niet wat het is


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief