Kromme scheef penis na besnijdenis

  • #1

    Mijn zoontje is onlangs besneden. En daarvoor had hij een rechte penis. Na besnijdenis is hij scheef gaan staan. De chirurg beweert dat dat de stand is van de penis en niet door de besnijdenis. Hoe is dat mogelijk terwijl voor de besnijdenis hij wel recht was.

    Reageer
    #2

    Dat is een vraag die ik zo helaas ook niet kan beantwoorden....maar twijfel wel een beetje aan het antwoord van de chirurg.

    Waarom is hij besneden? Wanneer is hij besneden? Hoe oud is je zoon?

    Reageer
    #3

    Ik ben 15jaar en n week geleden besneden mijn penis staat ook krom maar in erectie weer recht. Ik denk dat t dus zo hoort na een operatie

    Reageer
    #4

    Ik werd besneden door een urologe en een dame in opleiding. Na verloop van tijd bleek mijn penis steeds, in erectie, schever naar links te trekken, bij een stevige erectie is de afwijking 90 graden naar links.
    m.i. komt dit doordat de een een stuk strakker gehecht heeft dan de ander, dit is duidelijk te zien. Ik ben ermee terug gegaan naar de uroloog, die vroeg of ik problemen had met penetreren, wat niet het geval is.
    Ze gaf aan dat een opetatie geen makkie is enz.
    Ik heb wel wat last van schaamte, het ziet er niet uit, zo'n linkse richtingaanwijzer

    Reageer
    #5

    Ga dan eens voor een second opinion naar een andere uroloog of een kosmetisch chirurg

    Reageer
Reageer op: Kromme scheef penis na besnijdenis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief