Hoe kan je je zelf pijpen

 • #1

  Hai ik ben 14 jaar en Ik wil mezelf pijpen en het lukt me niet maar al mijn vrienden kunnen het wel en ze helpen me maar het lukt me gewoon niet, wat moet ik doen?

  Reactie
  #2

  Meer oefenen  en zorgen dat je leniger wordt.

  Reactie
  #3

  Kan toch alleen als je je onderste ribben laat weghalen. Volgens mij lachen je vrienden gewoon me je.

  Reactie
  #4

  Het kan echt wel Sander

  Reactie
  #5

  Mij persoonlijk lukt het ook niet goed maar ik oefen en oefen je moet maar eens opzoeken op Internet hor moet ik me zelf pijpenstelen meer dan 10.000 pagina's  zoeken je de makkelijkste trukendoos uit succes

  Reactie
  #6

  Ik ben een jongen van 18 jaar en ik doe het al 3 of 4 jaar terwel is best zwaar ben ik kan mij zelf dan heerlijk pijpen  En geen zorgen als jezelf pijpt hoef je geen homo te zijn. Alleen als je bij andere wilt doen. Want jou penis zit in jou lichaam dus doe er mee wat je wil  Als je veel oefent dan wordt je leniger en kan je makkelijker je zelf heerlijk pijpen.

  Reactie
  #7

  Ik kan het wel maar maar doe het soms (echt heel zelden), voel me altijd schuldig als ik het heb gedaan maar trekken gaat de lol soms vanaf of ik raak er soms niet meer opgewonden genoeg van. Ik ben lang en lenig maar heb altijd zoiets van je verwacht wel dat je vriendin (heb ik momenteel niet dus het is behelpen) het een keer bij je doet waarom zal je dan vies zijn van jezelf? Ik leg altijd mijn ellebogen in mijn knieholtes, stom dat ik het hier op zet want eigenlijk zwijg ik er altijd over want het liefst zit ik aan een vrouwelijk geslachtsdeel.

   

  Met vriendelijke groet,

  Knutselvreugde

  Reactie
Reageer op: Hoe kan je je zelf pijpen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief