Geesten voelen/zien?

  • #1

    Hallo Ik heb een probleem wat mij al jaren dwars zit en waar ik nog steeds angsten voor heb.

    Toen ik klein was, was ik bang in het donker. Ik voelde, hoorde en soms zag een aanwezigheid die er niet hoorde. Ik werd altijd voor gek verklaard omdat mensen vonden dat ik mezelf bang zat te maken, maar ik had altijd een angst erdoor ontwikkeld omdat ik het niet kwijt kon. Ik heb nooit een inbreker meegemaakt enzovoort, maar vaak midden in de nacht, in het donker of met het licht aan, schrik ik altijd op als ik iets hoor wat er niet hoort te zijn. Ik hoor of een soort geloop op het tapijt, iets vegen of iets ritselen, iets bonken of als ik in een donkere hal kijk denk ik dat er iemand is, als ik een soort bries hoor wat lijkt op een zucht dan word ik ook bang, of ik krijg het gevoel dat iemand continu kijkt en mij aan wilt vallen, en anderen horen of zien het niet als ik hun erbij haal als ik het erover heb, normaliter ben ik alleen, en van het huis zelf is het niet want ik weet echt dat er NIEMAND is.

    Een keer keek ik in de keuken en ik zag 2 schimmen zitten. Een vrouw met zwart haar wat haar bleke gezicht verborg, ze droeg een witte jurk met pantoffels en zat aan de keukentafel, en 1 stond aan het keuken aanrecht. Een persoon die een man had die zich bezig hield met geesten dacht dat ik misschien aanwezigheid voelde voor geesten, want ik heb altijd het gevoel en ik hoor in mijn hoofd dat er iets of iemand is die er niet hoort. Zolang ik niet check dat er echt niets is, word ik doodsbang, en het vervelende is nog dat ik niet weet waar het vandaan komt en hoe ik het ontwikkeld heb. Zie ik geesten? Maak ik mezelf misschien gek? Lijd ik misschien aan een stoornis waar ik het hoor en hoe moet ik hiermee omgaan? Soms denk ik weleens als ik in bed lig dat er iemand gluurt om de hoek van de hal (wij slapen met de deuren open) of in de deurpost of onderaan de trap als ik boven ben. Zelfs nu ik dit schrijf op deze site voel ik me bang en verdrietig want ik ben gewoon heel bang. Ik kan wel mensen halen om ff te praten of te kijken, maar dat helpt gewoon niet. Ik hoor dingen die de andere mensen weer niet horen of ik zie dingen die hun niet zien en ik weet niet hoe ik hiermee geholpen moet worden. Help me a.u.b want ik weet niet hoe ik dit moet oplossen!!

    Reageer
    #2

    Je zou het met je huisarts kunnen bespreken en een verwijzing vragen naar een psycholoog om te kijken of achterhaald kan worden waar dit vandaan komt.

    Reageer
    #3

    Heila, het kan zijn dat u zelf, door eraan te denken, een deur opent, waardoor je denkt dat u iets ziet. Of u gevoelig bent voor andere vormen van energie.

    Het is best lastig als deze deur altijd open staat. Het is best dat u leert de sleutels ervan te gebruiken wanneer u het zelf wil.

    Mvg, Elena.

    Reageer
Reageer op: Geesten voelen/zien?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief