duizeligheid+onwerkelijkheid

  • #1

    hallo, ik heb al ruim vijf weken last van extreme duizeligheid en een onwerkelijk, wazig gevoel. Huisarts heeft me verwezen naar kno-arts en ik heb daar een evenwichtsonderzoek gehad. Hieruit bleek dat ik een overgevoelig evenwichtsorgaan heb en waarschijnlijk is het een virusinfectie die vanzelf moet overgaan. Heb wel medicijnen maar die helpen niet tot nauwelijks. Het is zo vermoeiend en vooral eng, je wordt er erg onzeker van. Kan niet wachten tot het over is.. is er iemand die dit herkent en die nog tips/adviezen heeft? Reacties zijn welkom.

    Reageer
    #2

    ik herken dit maar al te goed. heb er al een paar weken last van. er werd ook gezegd virus en moet vanzelf overgaan. word er moedeloos van, eng en onzeker gevoel. sterkte!
    groet suzan

    Reageer
    #3

    Hallo..
    Waarschijnlijk heb je paralyse van bell..alleen dan heb je ook vaak last van scheve mond en hoofd.
    Heb het zelf ook gehad, je moet heel veel rust nemen, en gaat het niet over, dan ff nr de dokter voor prednisolon...Ik weet het is erg zwaar middel..Maar helpt reuze goed.
    Tenminste heeft mij in die tijd goed geholpen.
    Ga op tijd op bed en neem je rust, en veel water drinken..en wat exstra vitamientjes.
    Sterkte

    Reageer
    #4

    bedankt voor je reactie toni. het is zo erg dat ik ziek thuis zit maar door de arbo en afdelingshoofd niet begrepen word. ik moet werken maar het gaat gewoon niet. ik ben inmiddels ook verwezen naar neuroloog en uitgebreid bloed is er geprikt. maar waar jij het over had is door de artsen nooit genoemd. de omgeving begrijpt het wel maar werk niet en dat is om echt moedeloos van te worden. ik zit echt niet voor mijn lol thuis...ik hoop toch dat het een keer over gaat en hou de moed erin..gr feme

    Reageer
    #5

    hoi
    ik heb ook een overgevoelig evenwichtorgaan, echter bij mij is de ziekte van meniere geconstateerd
    het heeft jarenlang onderzoek gekost bij de KNO arts en neuroloog.
    ik heb het inmiddels 6 jaar maar uiteindelijk kan het overgaan
    zoek het maar op op internet.
    sterkte

    Reageer
    #6

    Hallo,

     

    ik ben nu ook een half jaar al thuis. Kan echt niks. Het begon ook echt op het niks was echt super raar zat achter mijn pc en opeens begon alles te draaien en overgeven etc gelijk naar huisarts gegaan die heeft bloeddruk getest enzo en ze zei waarschijnlijk gewoon een virusje. Alleen is de duizeligheid nooit weg gegaan. Nu is het heel erg op en af. Enige wat ik kan doen is tv kijken en op de bank zitten. Ik probeer wel 1x per dag klein blokje te wandelen. Maar het is gewoon zo eng vooral als ik wil slapen lijkt het net alsof ik wordt bewogen zonder dat ik beweeg. Kan het gewoon niet uitleggen.

    kno arts geweest, ct scan gehad, bloed test gedaan niks uitgekomen. Moet nu binnenkort naar een epilepsie centrum voor test maar heb niet echt gevoel dat het daar aan ligt maar ja ik probeer het wel omdat ik er vanaf wil maar weet niet of dat ooit nog gaat gebeuren. Word er erg depressief van.

     

    je kan gewoon letterlijk niks meer.

    Reageer
    #7

    Na een ½ uurtje zwemmen (borst-crowl) liep ik raar te lopen, was ik duizelig en draaide ik steeds naar links.
    Thuis heb ik de proef gedaan en met mijn ogen dicht wat stappen te maken en kwam ik steeds naar links uit en was draaierig en misselijk.
    Wat is dit, ben angstig dat dit zo blijft.

    Reageer
    #8

    Waarschijnlijk water in je oor gekomen. Dat kan het evenwicht wel even wat verstoren

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @Daan

    Als je zo ongerust bent, begrijp ik niet dat je dan een forum raadpleegt en niet je huisarts belt.....

    Reageer
Reageer op: duizeligheid+onwerkelijkheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief