Duizeligheid

 • #1

  Ik ben nu een half jaar heel erg duizelig, het begon op een dag opeens, alles draaide en moest overgeven, ben gelijk naar huisarts gegaan die dag. Die hadden wat testen gedaan maar ze zei dat het waarschijnlijk kwam door een virusjes. (Was voor corona tijd)
  Elke dag super duizelig en zelfs ook dagen dat ik telkens op de grond moest liggen omdat ik niet omhoog kwam zo duizelig was ik. Kno arts geweest en testen gedaan maar hij zag niets.
  Had in begin na maanden soms dat ik wel wat kon doen af en toe zoals op de tablet maar nu lijkt het steeds erger te worden, kon niet meer op de tablet of mobiel, enige wat ik kan is tv kijken op de bank en dat was zelfs al lastig. Deze laatste weken gaat het op en af. Dokter heeft wel medicijn voorgeschreven maar hij zei ook al weet niet of ze helpen. Dat doen ze ook niet helaas zover ik weet.

  Nu moet ik maandag onder ct scan en vind dat super spannend, ookal duurt een ct scan erg kort. Maar dat die tafel moet bewegen en in de ding ga. Ook ben ik wat licht autistisch dus het is voor mij zowiezo al spannend.
  Heb wel met mijn begeleider de dag gepland zodat ik weet wat er gaat komen en wat vragen gesteld aan de ct scan meneer. Alleen vind ik het meer spannend omdat ik niet weet hoe mijn duizeligheid op de dag is. Vaak gaat het op en af op een dag.

  Probeer wel af en toe te lopen en neem ik bepaalde drankjes die een homeopaat heeft voorgeschreven.

  Heeft iemand tips voor mij, wat misschien helpt? Of misschien heb je het zelfde meegemaakt of heb je het nu ook nog steeds. (Is al heel lastig dit te schrijven maar in de ochtend gaat het beter dan overdag)

  Ik wil bijna alles wel proberen.
  (homeopaat had voorgeschreven om met blote voeten in het gras te lopen en dat heb ik ook echt gedaan ook al vond ik dat niet zo prettig)

  Reactie
  #2

  De duizeligheid die ik heb is nu wel anders dan in het begin,

  nu is lopen/staan erg lastig en voelt het alsof mijn lichaam beweegt zonder dat ik wat doe.

  in het begin was het echt hele erge draaiduizeligheid en nu lijkt het anders. Wel nog heel duizelig.

  ook heb ik epilepsie, weet niet of het dat er ook mee te maken kan hebben.

  die dag dat ik duizeligheid werd, zat ik achter mijn computer een spelletje te doen en uit het niets werd ik super raar.

  Reactie
  #3

  @Anoniem

  Hoi,

  wellicht ben je op de dag dat je opeens zo duizelig was geworden "overgevoelig"  geraakt voor de draadloze velden waar de draadloze apparaten met elkaar door kunnen communiceren, reden dat ik dit zeg is ook omdat je zelf aangeeft niet meer op je mobiel/tablet te kunnen zonder dat de klachten erger worden. Ook terwijl je een spelletje aan het doen was, waarschijnlijk via Wifi is je lichaam overbelast geraakt en hebben deze velden nu invloed op je gesteldheid. Kijk eens op Sosstraling.nl en vergelijk de klachten. Natuurlijk als je de bronnen uit gaat zetten waar je klachten van zou kunnen krijgen, zullen de klachten minder worden. Veel bronnen zijn dan ook Wifi-router, Laptop, Mobiel, Tablet, Slimme Meter, soms ook T.V. waarbij er een netwerk-module op aan staat(in instellingen of bij de provider uit laten zetten als je er geen gebruik van wil maken) Probeer eens een aantal dingen uit te zetten, zoals de wifi-router, tablet/laptop/mobiel en kijk of de klachten wat minder worden. Ook Smartwatches en andere apparaten die continu zijn verbonden creeren een veld. Het is altijd aftasten en proberen je geen andere oplossing kunt vinden voor de klachten.

  Vaak hebben mensen tekorten in hun lichaam, dat van vitaminen en mineralen. Vitamine D is een van de belangrijkste en meest voorkomende tekorten die mensen hebben, zeker als ze vaak binnen zitten. Na jaren een tekort opgebouwd te hebben kun je veel uiteenlopende klachten ondervinden. Misschien moet je je eens laten testen op tekorten, maar in ieder geval een vitamine D supplement nemen.

  Reactie
  #4

  Oke bedankt, mijn bloed is al gecontroleerd en alles was goed ook de vitamine. Ik neem nu ook elke dag een pil waar heel veel verschillende vitamine in zitten.

  laatste tijd is de duizeligheid heel erg op en af. Soms heb ik een week of zelfs 2 dat het echt top gaat en dan opeens weken of maanden erg slecht, dat ik echt niks kan. Probeer wel 2x per dag te wandelen soms meer.
  dus weet echt niet waar het aan ligt.
  Heb laatst wel een wifi repeater van boven naar beneden gehaald. Dus weet niet of dat helpt.

  Reactie
  #5

  @Anoniem

  Probeer anders eens alles uit te zetten 's nachts en kijk het een weekje aan. Mocht je wat op krachten komen door minder blootstelling dan zou je het een en ander kunnen veranderen zodat de blootstelling wordt verminderd. Wel zorgen dat de draadloze verbindingen op de apparaten dan handmatig worden uitgezet.

  Het is iets wat nog niet "getest"  kan worden, en wat de trigger is, vaak meerdere dingen, zoals stess, ziekte, trauma en met een combinatie van te veel en of te lange blootstelling, gevoelig worden, of tenminste wat meer vatbaar. Dus proberen. Hoop dat dit je wat kan helpen.

  Reactie
  #6

  Oke bedankt.

  stress heb ik zowat elke dag, ben ook wat licht autistisch dus dat helpt ook niet echt mee. Vooral nu met de corona is het wat erger geworden.  Duizelig hangt erg van de dag af laatste tijd. In ochtend gaat het meestal een wel beetje redelijk en dan steeds wordt het erger. Veel kraak geluiden in het oor. Heb ct scan gehad maar niks gevonden helaas.

  Moet ook nog naar een epilepsie centrum om te kijken of het iets meer in die kant ligt, maar ja heb die medicijnen al zo lang en was hele tijd epilepsie vrij dus vindt het raar als het daar aan zou liggen, maarja de dokter wil me niet helpen als ik daar niet ben geweest. Dus moet ik dat eerst maar doen, ook al is dat erg lastig omdat het een uur rijden is. Vind het al lastig om naar het ziekenhuis in de auto te rijden. Dat is maar 10/15 minuten.

  wat betreft straling weet ik het nog niet. Heb niks veranderd alleen dus die wifi versterker naar beneden gebracht. Denk niet echt dat het daar aan ligt maar ik sta voor alles open. Dus ga wel proberen om een dag bijna geen dingen te gebruiken, maar is dat lastig omdat ik nog bij mijn ouders woon. Die hebben vaak ook internet enzo nodig.

  en sta nog op de wachtlijst voor duizeligheid centrum. Maar dat kan helaas nog wel een tijdje duren als ik het zo hoor. Dus voor nu is het afwachten.

  Reactie
  #7

  @Anoniem

  Hoe is het nu met je? Nog steeds hetzelfde? wat zeggen je ouders van je klachten, het zal wel moeilijk zijn voor je als jij de enige bent die het ervaart. Niet opgeven voordat je antwoorden hebt gevonden. En vraag eens aan je ouders of je het allemaal een nachtje uit mag zetten, mobieltjes, router, etc. Je weet het niet tot je het probeert.

  Ik hoop dat je je wat beter gaat voelen en dat het je allemaal wat minder belast.

  Sterkte

  Reactie
  #8

  Zou eens advies vragen aan een natuurgenezer/orthomoleculair therapeut, om je te ondersteunen. Bij autisme is ook de biochemie van je lichaam verstoord namelijk. Belangrijk is in elk geval om je bloedsuikerspiegel op peil te houden. Dit door langzame koolhydraten te combineren met eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Een schommelende bloedsuikerspiegel kan namelijk ook voor duizeligheid zorgen. Daarnaast kunnen bepaalde voedingssupplementen helpen. Kan soms ook te maken hebben met een lichte scheefstand van de atlas, dus die bovenste nekwervel.

  Wat medicatie betreft: die kan zeker voor ontregelingen zorgen en hoe langer je gebruikt, hoe groter de ontregelingen en hoe meer klachten je dus kan krijgen. Medicijnen zorgen onder andere voor verlies van vitaminen en mineralen en sommige, zoals antidepressiva, antipsychotica en benzo's remmen de aanmaak van melatonine.

  Wat straling betreft: liever bedraad internet gebruiken. Er zijn wel manieren om jezelf te beschermen, zoals met producten van dooozz.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Duizeligheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief