Moeheid

 • #1

  Ik heb sinds enkele weken 2 bobbels in mijn nek, beetje last van slikproblemen, moeheid, af & toe hoofdpijn, ik zat dus te denken aan kanker. Ik heb een test gedaan waardoor ze 8 buisjes bloed hebben afgenomen. Hierbij kwam als resultaat dat ik kern gezond ben.

  Nu zit ik toch te twijfelen want heb sinds een week (nog voor de bloed test) last van moeheid. Ik ben de afgelopen tijd vroeg naar bed gegaan omdat ik laat opblijven niet meer aankan omdat ik anders in slaap zal vallen. Ook op het werk zeggen ze dat ik beetje bleek eruit zie.

  Mijn vraag is nu , moet ik nog een bloedtest doen voor de ziekte van pfeifer ? of moet ik gewoon even naar de dokter gaan ?

  (ik moet er nog wel bij zeggen toen er bloed afgenomen werd dat ik die ochtend wat had gegeten & gedronken, misschien lag het daaraan omdat er uit de test nix kwam)

  Reageer
  #2

  je hebt waarschijnlijk een virus te pakken, het lijkt inderdaad op pfeiffer. Soms kun je dat nog niet in het bloed zien, je kan inderdaad volgende week nogmaals naar de dokter gaan en dan kan hij besluiten om nog eens bloed te laten prikken.
  Neem je rust! Dan genees je het best, slik wat extra vitaminen en probeer gezond te eten.
  Sterkte! Brenda

  Reageer
Reageer op: Moeheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief