is er iets aan de hand met mij?

  • #1

    hallo,

    ik ben 15 jaar en ik loop eigenlijk al lang met een probleem wat ik paar weken geleden al tegen mijn ouders heb gezegd, dat ik naar dokter wil maar hun zeggen dat ik me nergens druk om hoef te maken etc.

    Ik heb sinds ongeveer 4 maanden 5 strepen op mijn rug(van ongeveer 5 cm, en het voelt een klein beetje bobbelig aan), ik maak me er best wel zorgen om dat het om iets ernstigs ofzo gaat, naar de dokter hoef ik niet van mijn moeder omdat ze denkt dat het gewoon een paar schrammetjes zijn!

    Ik zou erg graag een reactie hierop willen, ik ben erg benieuwd of jullie het weten wat dat zou zijn en of ik naar de dokter ofzo moet, wat je er tegen kunt doen, of het gevaarlijk kan zijn..etc.

    Reageer
    #2

    Hoi Margriet,
    Ja lastig hoor om daar iets over te zeggen via de computer. Je moeder vindt het niet nodig om naar de dokter te gaan, maar jij maakt je zorgen. Natuurlijk kan je gewoon tegen je moeder zeggen dat je toch even naar de dokter wilt. Maar misschien kan je je rug nog even aan iemand anders laten zien? Een vriendin of de moeder van een goede vriendin? Een familielid? Misschien is het prettig om nog een mening te horen van iemand die er even naar kijkt. Waarschijnlijk heeft je moeder gelijk maar misschien ben je meer gerustgesteld als er even een ander naar kijkt. Succes!

    Reageer
    #3

    hallo wil,

    maar dat kan tog geen 4 maanden duren?

    Reageer
    #4

    en het is trouwens een halve cm breed ongeveer,
    lijkt me beetje dik voor een schram

    Reageer
    #5

    Dit klinkt erg raar. Als je moeder je niet toestaat naar de dokter te gaan, zoek dan zelf het nummer van de huisarts op en maak een afspraak. Het gaat wel om je gezondheid, beter een keer onnodig geweest dan 1 keer niet terwijl het wel nodig was.

    Succes!

    Reageer
    #6

    ik heb het zaterdagavond weer aan me moeder laten zien, en zij zegt nu ook wel dat het geen schrammen kan zijn! en me vriendinnen weten het ook zeker dat het geen schrammen kan zijn..
    dus nu moet ik maandag naar dokter! best spannend!

    k zal maandag wel laten horen wat ik nu heb..

    Reageer
    #7

    hallo,

    ik ben vandaag voor een week naar de dokter geweest, daar heb ik een zalfje gekregen omdat hij dacht dat dat wel schrammen waren, met littekens erbij.

    vrijdag op school viel ik bijna flauw(dit had ik in november ook een keer) toen zijn we weer naar de dokter gegaan omdat we dachten dat het in verband staat met elkaar, de dokter wist het 1 2 3 zo niet,,dus moest ik bloedprikken in ziekenhuis.

    vandaag belde de dokter dat het wel in verband stond me elkaar, iets met de nieren, heb teveel witte bloedcellen en er kwam iets teveel bij de nieren) ik weet niet meer hoe hij dat zei wat ik heb (het is een moeilijk woord),,dus hij maakt nu een afspraak bij de kinderarts om een echo te maken..

    hoop dat het niks ergs is..

    Reageer
Reageer op: is er iets aan de hand met mij?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief