Kan iemand mij vertellen wat er met mij aan de hand is..

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik heb sinds een halfjaartje nu een grote beweegbare bobbel ontdekt op mijn onderrug. Ik maak me hier een beetje zorgen om .. ik heb namelijk last van miin onderrug en vooral na het aanraken van deze knobbel. 3 dagen gelden heb ik gemeenschap met mijn partner gehad en ik moest bloeden.
  Tot de dag van vandaag bloed ik nog steeds maar niet heftig. Het bloed is donkerrood bijna bruin en als ik pers/plas komt er meer uit.
  Als ik op internet kijk zie ik kanker voorbij komen. hierdoor kan ik mij niet meer concentreren en heb ik constant huilbuien omdat ik het gevoel heb dat er iets niet klopt.
  Ik heb ook al een tijdje jeuk op mijn rug en soms op plekjes dat ik denk waarom daar? Terwijl er niks te zien is.. Ook heb ik kleine schilfer plekjes op mijn linker borst zitten die op exceem plekjes lijken maar niet weg willen gaan. Dit heb ik al een aantal jaren..
  Omdat ik me toch ernstige zorgen maakte na de bloeding, ben ik toch maar naar de huisarts geweest vandaag.. maar omdat mijn arts op vakantie is, heb ik een waarnemend arts gekregen. Hij heeft mij geen soa test of uitstrijkje aangeboden terwijl ik daar wel om vroeg. Wel heeft hij naar de onderhuidse knobbel gekeken op mijn rug, en hij zei dat het een vetbult was..(zeker 6cm groot en hij beweegt maar is hard) maar toch zat het me niet lekker omdat ik het gevoel kreeg dat hij mij afwimpelde.. Nu heb ik aanstaande donderdag een nieuwe afspraak staan bij mijn eigen arts maar ik ben zo bang..zou het toeval zijn dat ik een knobbel op mijn onderrug rug heb, ben afgevallen, jeuk heb.. terwijl mijn vagina als het ware naar buiten komt van binnenuit.. ik heb dit zef nog nooit meegemaakt! Het bloed wat er uit komt is dan ook een beetje donkerrood en het ruikt erg muf.. zijn dit symptonen van baarmoeder of eierstok kanker? Of een soa? Ik wou vandaag gewoon antwoorden of een geruststelling maar die heb ik niet gekregen.
  Mijn eierstokken zijn ook een keer ontstoken geweest toen ik nog in Suriname woonde.. 😔 de arts daar heeft mij niet nagekeken maar wel antibiotica meegegeven. Ik ben ten einde raad en ontzettend bang, ik hoop dat iemand mij zou kunnen vertellen waar het “op lijkt”.. zodat ik dit weekend door kom tot mijn afspraak volgende week. ♥️

  Reageer
  #2

  Waarom heb je niet naar je vagina laten kijken?
  Ik kan je helaas niet zeggen wat er aan de hand is. Maar wel dat ernaar gekeken moet worden

  Reageer
  #3

  Ik ben achteraf eigenlijk pas gaan kijken naar mijn bagina nadat ik bij de dokter was geweest* en daarna heb ik ook terug gebelt voor een soa test die ik vrijdag kan inleveren.. maar dit is niet ok he.. ?

  Reageer
  #4

  Ik moet eerlijk zeggen dat het er op zijn minst vreemd uitziet. Je moet er ook echt naar laten kijken

  Reageer
  #5

  Ik zou willen voorstellen dat ik de foto verwijder, voordat je vervelende reacties gaat krijgen

  Reageer
  #6

  Hoe oud ben je? Heb je er verder geen klachten van?

  Reageer
  #7

  Ik ben heel erg bang.. ik ben 26 jaar en ik ben in een korte tijd ook snel afgevallen.. ik heb soms jeuk op plekjes dat ik denk hoe kN dat.. en ja de knobbel oo mijn rug isredelijk groot. Maar het is dus niet uit te sluiten? Ik bne er al 3 dagen mee bezig en ik ben doodsbang.. zo bang dat ik tril. Ik wil gewoon geholpen worden en het lijkt alsof ik niet serieus word genomen. Is er een manier om vandaag alsnog ergens terecht te kunnen? Zou ik bijvoorbeeld naar het ziekenhuis kunnen gaan ?

  Reageer
  #8

  * u kunt de foto verwijderen hoor*

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je zou naar de huisartsenpost kunnen gaan, maar dan moet je wel doen alsof je plotseling klachten hebt gekregen. Ik kan je helaas niet meer zeggen, dat ik het er toch vreemd vindt uitzien. als je besluit om te gaan laat dan achteraf wel nog even weten hoe of wat

  Reageer
  #10

  Heel erg bedankt en zal ik zeker doen. Ik hebzojuist gebelt en het was niet levensbedreigend genoeg.. ik denk dat ik dan toch geen andere optie meer heb. Groetjes en nog een fijne avond.

  Reageer
  #11

  Vraag anders vrijdag als je de test gaat inleveren of de dokter ernaar wilt kijken

  Reageer
  #12

  Hi, ben ik weer

   

  ik ben vrijdag naar de huisarts geweest en heb een uitstrijkje laten nemen. Er kwam een beetje bloed uit (bruin) maar ze zei dat het er goed uit zag. Ook zag ze de zwelling maar die was al wat minder vrijdag. Ik vroeg of het normaal was en de deed daar een beetje vaag over..”Ja het is een beetje opgezwollen”  Ik ben vandaag weer gaan voelen aan de binnenkant en het voelt al minder opgezwollen. Wel moet ik zeggen dat er een sterke geur vandaan komt..Ik voel ook dat mijn baarmoedermond nu meer aan de rechter kant zit, normaal voelde ik die altijd in het midden. Er is ook nog steeds een soort van zeurende steek in mijn onderbuik en een soort van irritatie nog aan de binnenkant van mijn vagina. Vooral als ik mijn neus snuit of op mijn onderbuik druk..Heel apart.. wel moet ik zeggen dat ik vaak mijn vagina spoel met een vaginale douche en water ,ook vaak voor de seks alleen heb ik dat de laatste keer niet gedaan. Ik deed dit al jaren en ik heb nooit last gehad van bloedingen.. Ik las dat dit juist goed zou zijn in plaats van lactacyd... maar goed ik was even gerust gesteld door de dokter totdat ik weer het internet ging afspeuren 🥲.. het zit me toch niet lekker dat ik last heb van mijn onderrug, de knobbels en een tijdje terug ook extreme jeuk had aan mijn bovenrug een paar weken terug. (vorig jaar juni een grote tattoo gezet dus ik dacht misschien irritatie? Heb zelf ook een hele droge huid).. toen ik de spoedpost had gebelt zeiden ze dat het teveel kwaaltjes waren en dat een knobbel niet een jaar lang dezelfde grootte zou aanhouden en niet zou bewegen onder de huid.

  doordat ik alle kwaaltjes in 1x op tafel gooide bij de dokter en emotioneel werd, heb ik de stempel gekregen met hypochondrie.. dit heeft zij zelf niet met mij besproken. Ik heb de knobbel nu al een jaartje op mijn onderrug en mocht ik zo bang zijn voor lichamelijke ziektes, zou ik om de week langs de dokter gaan met mijn kwaaltjes denk ik dan.. ben zeker al een jaar niet geweest ?! ik dacht juist al die tijd dat het vanzelf weg zou gaan.. maar door de bloeding ben ik wel heel erg geschrokken.. ik kom dan verhalen tegen van jonge vrouwen die uitzaaingen hebben door een gynaecologische ziekte die niet meer te genezen zijn omdat de huisarts zo laks was.. “want je bent nog zo jong” zeggen ze dan. Maar goed ik heb maandag ook een afspraak voor bloedafname, ze wilde me laten testen op hiv en andere ziektes. Ik hoop donderdag bij mijn volgende afspraak de uitslagen te krijgen van de soa test en het uitstrijkje. Zal de bult nog een keer aankaarten want het doet soms gewoon zeer waardoor ik niet lang kan zitten en moet blijven wisselen van positie. Maar goed, het is niet anders dan afwachten..

  Groetjes

  Reageer
Reageer op: Kan iemand mij vertellen wat er met mij aan de hand is..
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief