Trilling in de lies

 • #1

  Hallo,

  Ik heb sinds 2 dagen steeds een trilling in mijn liesgebied, rechterkant. Het voelt net alsof er een mobiel telefoon afgaat die op trilfunctie staat...
  Heel apart gevoel. Het doet geen pijn maar het komt nu om de paar seconden en het houdt iets van 2 seconden aan. Gaat dus de hele dag door en begint nu toch wel erg vervelend te worden en vraag me af wat dit kan betekenen. Wie heeft een idee?

  Alvast bedankt voor de reacties!

  Reageer
  #2

  Hoi hoi,

  ben ook op zoek naar een antwoord!
  Het is precies zoals je vermeld. Ik ben niet gestrest of wat dan ook.
  Heb ook geen zenuwtrekjes op andere plekken. Het is inderdaad net een telefoon die op trilfuntie staat.
  Ben benieuwd of iemand een antwoord heeft.

  Groetjes,
  Danny

  Reageer
  #3

  Dit is een veelvoorkomend en ook onschuldig probleem. Omdat het spiertje vermoeid is, of omdat de zenuw die het spiertje laat werken een beetje in de war is, gaat het trillen. Afgezien dat je even rustig aan zou kunnen doen, is het verder hoogstwaarschijnlijk onschuldig.

  Reageer
  #5

  Ik heb hier sinds vorige week last van. Eerst heel sporadisch en nu vrijwel constant. Heeft een van jullie hierover misschien inmiddels meer duidelijkheid? Ik bergijp dat het ook met je slagader te maken kan hebben?

  Reageer
  #6

  Sinds gisterenavond heb ik dit ook en heb het nog steeds, tis inderdaad net of er een mobiele telefoon afgaat en om de 2 sec. komt het gevoel terug, heel irritant. Ik was ook benieuwd wat dit kon zijn?

  Reageer
  #7

  Bij mij is het gelukkig inmiddels van zelf over gegaan. Ik ben wel even naar de huisarts geweest om te kijken of er niets ernstigs aan de hand was. Ze heeft gek
  Luisterd of het bloed regelmatig doorpompt zonder storing.

  Reageer
  #8

  Ik heb precies het zelfde was al bij de dokter maar die kon niks vinden,ik dacht zelf de aderen maar die waren volgens de huisarts goed.Maar ik ga binnenkort weer is toch raar net of je telefoon gaat maar dan in trilstand.Ik schrik er weleens van.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Vooral tijdens het autorijden had ik er last van... links trilde er iets in mijn buik alsof mijn mobiele telefoon af ging. Het werd zo irritant dat ik mijn mobiel voortaan naast me op de bank neerleg. Inmiddels heb ik constant last van hetzelfde maar nu in mijn linker lies. Het trillend gevoel in mijn buikstreek is over. Zo te lezen is het niets ernstigs en heeft het dus geen haast, dus àls ik een keer bij de dokter kom, dan heb ik het er wel met hem over.

  Reageer
  #10

  Hoi ik heb dit ook.

  fijn te lezen dat dit ook weer overgaat maar is een raar gevoel'

  zag met name vrouwen met probleem maar ik heb het ook en ben dus een man.

  lees helaas nergens wat de remedie is. Ik zal eerst wel ff rustig afwachten..

  Reageer
  #11

  Ik heb af en toe die trilling in de lies, maar de laatste tijd meer het gevoel dat er iets zit, vooral met mijn benen over elkaar of mijn been ingetrokken, maar zie en voel met de vingers niets aparts. Ik heb wel een catheterisatie gehad waarbij de slagader is gedicht met een plukje.

  Reageer
  #12

  Ik heb wel een catheterisatie gehad waarbij de slagader is gedicht met een plukje.

  Dan zijn de klachten niet zo vreemd denk ik.

  Reageer
  #13

  Inderdaad, zeer herkenbaar.
  Ik heb er de laatste tijd ook regelmatig last van. Ben een man van 60 jaar. Het is net of er een mobile telefoon ergens in je bekken trilt. Het is net of deze trillingen energie bij me wegnemen. Het komt voor als ik sta, of als ik zit, het gebeurt ook als ik in bed lig, en het duurt +/- 30 minuten.
  Als ik in beweging ben of aan het werk ben, is het nooit aanwezig.
  Heb zojuist op diverse sites gezocht, maar de suggesties van spieren of darmen zijn niet juist. De frequentie van de trillingen zijn veel hoger dan spiertrillingen.
  Ik ga eens proberen of Yoga hierbij kan helpen.
  groeten van Rene

  Reageer
  #14

  Heb ook zoiets sinds aantal dagen. Dacht uitleg te vinden maar niemand van jullie kreeg concreet informatie van dokter blijkbaar... ???

  Reageer
  #15

  Ik heb dit ook. Ben er al een paar x voor behandeld bij een osteopaat. Kan iemand mij vertellen hoe het te behandelen is. En of het ook vanzelf overgaat??

  Reageer
Reageer op: Trilling in de lies
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief