Chloor inname

  • #1

    Hallo,

    Even een vraagje: ik ben van de week met spoed naar dr “spoedtandarts” gegaan vanwege een wortelkanaalbehandeling. Ik had eigenlijk de eerste behandeling al gehad maar vanwege de lange wachttijden bij de endontoloog, was deze toch weer gaan ontstoken en moest ik terug naar de “spoedtandarts” dit was ook een andere arts dan de vorige keer. Deze arts had een foto gemaakt en het was erg ontstoken. Hij had het gat open gemaakt en weer goed schoongemaakt. Hij heb dit toen vervolgens ook met chloor schoongemaakt. Ook was deze tandarts alleen en had geen assistente bij zich (deze was ziek). Hij heb toen het gat schoon gemaakt met chloor en aardige hoeveelheid, wat achter in me keel kwam.. ik heb dit vervolgens in geslikt en moest door het gevoel gelijk over eind komen en overgeven. Het deed echt zeer me hele keel voelde gewoon verbrand. Ik heb toen 1 liter water gedronken omdat ik hier het gevoel van had. De tandarts zei dat dit niet kwaad kan en gewoon moest blijven drinken, en dit vanzelf over gaat. Mijn slijm was zo ontzettend dik dat ik dit echt om de 5 min moest uitspugen. De keelpijn die ik had was na een paar dagen weggegaan, maar ik had wel erge last van hoofdpijn en maagpijn en diaree. Dit was 1 dag weg maar kwam de dag erna weer terug maar dan echt in een griep vorm. Vraag me dus echt af kan ik me nu nog steeds zo voelen door de chloor inname? Ik heb nu 7 dagen later nog steeds echt hoofdpijn, koorts, neus zit helemaal dicht, spierpijn of is dit gewoon griep?

    Reageer
    #2

    Je had beter contact met je huisarts op kunnen nemen toen je klachten na een dag niet over waren.
    Neem even contact op met de huisartsenpost daar kan men bepalen of je gezien zou moeten worden.
    Via een forum kan men nu wel zeggen "het zal wel griep zijn", maar die diagnose komt niet van een arts en is niet gebaseerd op onderzoek.

    Reageer
Reageer op: Chloor inname


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief