Durf niet meer naar de hu"/> Durf niet meer naar de huisarts - Medische Forum - Dokter.nl

Durf niet meer naar de huisarts

 • #1

  Ik ben afgelopen weken heel vaak bij de huisarts geweest (zo’n 15 keer en ook nog eens meer dan 5 keer telefonisch contact). Steeds vanwege serieuze klachten waar ook elke keer een doorverwijzing uitkwam en vervolgens ook een (vrij serieuze) diagnose. Ik ben dus ook al meerdere keren bij verschillende specialisten geweest en heb al verschillende onderzoeken gehad.

  Ik heb een hele fijne begripvolle huisarts waar ik me prettig bij voel en die mijn klachten serieus neemt. Ik ben hiervoor ook vrijwel nooit bij de huisarts geweest (misschien in 20 jaar zo’n 3 keer in totaal).

  Nu blijf ik enorm moe (dit heeft mede te maken met een van de diagnoses), benauwd en last houden van piepen in m’n oor. Ik durf hier alleen de huisarts niet meer voor te bellen. Ik ben de afgelopen tijd al zo vaak geweest dat ik niet meer durf. Bang om een aansteller te worden gevonden en bang dat ik tijd van andere mensen wegneem en zelf opeis (terwijl ik al zo vaak geweest ben).

  Iedereen in mijn omgeving zegt dat ik gewoon moet bellen, omdat de huisarts daarvoor is. Maar ik vind dit heel lastig.. de huisarts heeft overigens nog nooit blijk gegeven dat ik me aanstel, dit is echt mijn eigen gevoel…

  Iemand tips??

  Reageer
  #2

  Ja, gewoon de huisarts bellen.....

  Reageer
  #3

  Gewoon bellen.

  Reageer
Reageer op: Durf niet meer naar de huisarts
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif