REDBULL schadelijk? waar of niet ?

 • #1

  Hallo onlangs kreeg ik dit
  is er een dokter of iemand die weet of dit waar is of niet,
  ik drink elke dag wel redbull
  soms 2x per dag
  maar meestal 1x... schadelijk of niet ?
  alvast bedankt

  In Frankrijk en Denemarken hebben ze het pas al verboden,omdat de realiteit van deze drank is dat hij een cocktail van de dood is, omdat de componenten worden gemengd met vitamine glucuronolactone.
  Glucuronolactone is een zeer gevaarlijke chemischprodukt, die fungeert als een hallucinogene drug, ontwikkeld door het Ministerie van Defensie van de Verenigde Staten in de jaren 60, om het moreel van de troepen in Vietnam te stimuleren, om de stress van de oorlog tegen te gaan. Maar de effecten ervan op het lichaam waren zo verwoestend, dat men ermee moest stoppen vanwege de hoge percentage van gevallen van migraine, hersentumoren en ziekten van de lever die is gebleken dat soldaten hadden die er gebruik van maakten.
  En ondanks dit, is op het blikje van Red Bull te lezen wat haar componenten zijn:
  GLUCURONALACTONE, medisch geclassificeerd als een stimulant.
  Maar ze zeggen niet wat de gevolgen zijn op het blikje Red Bull van zijn consumptie. Ze zouden een reeks van waarschuwingen moeten plaatsen:
  1. Het is gevaarlijk, als u geen lichaamsbeweging doet, omdat de functie van de energizing de hartslag versnelt, kan je een VOLLEDIGE hartaanval krijgen.
  2. U loopt het risico op het lijden van een hersenbloeding als gevolg van de Red Bull. Het bevat componenten die het bloed verdunnen die naar het hart wordt gepompt, het kost minder moeite, en dus is minder er fysieke uitputting.
  3. Het is verboden de de Red Bull te mengen met alcohol, omdat het drinken van het mengsel verandert in een dodelijke bom die rechtstreeks aanvallen doet op de lever, waardoor het getroffen gebied niet meer is herstellen. 4. Een van de belangrijkste onderdelen van de Red Bull is vitamine B12, gebruikt in de geneeskunde voor de herstel van de patiënten die in een geraakt zijn in een coma ethyl (coma, veroorzaakt door alcoholgebruik).
  Dat is waarom we verkeren instaat van te hoge bloeddruk en een toestand van exciteerbaarheid, alsof we dronken zijn zonder alcoholhoudende dranken te hebben genomen.
  5. Regelmatige consumptie van RED BULL20is de aanleiding van de opkomst van een aantal zenuwen neurale ziekten die onomkeerbaar zijn(geen herstel mogelijk).

  CONCLUSIE:
  Het is een drankje dat moet worden verboden in de hele wereld.
  Puerto Rico , Dominicaanse Republiek , Venezuela en andere Caribische landen zijn de alarmeringsdiensten van andere landen aan het spreken, over wat het mengsel van deze drank met alcohol. Het creëert een tijdbom voor het menselijk lichaam, met name onder jongeren en volwassenen door hun onwetend weinig ervaring.

  Reactie
  #2

  Alles waar te voor staat is niet goed. Red Bull bevat stoffen die je lichaam alert maken. Te alert veroorzaakt stress, en dat is niet goed voor je.

  Reactie
  #3

  De meeste beweringen over de ON-gezondheid van Red Bull zijn echt onzin.

  Het gerucht ging bijvoorbeeld dat het hersentumoren zou veroorzaken. Dit gerucht is inmiddels bewezen onjuist.

  De 'Food and Drug Administration' geeft géén waarschuwingen over Red Bull.

  Reactie
  #4

  Hey
  Ik denk wel degelijk dat er een kern van waarheid rust in dit bericht.
  een verhoogde hartslag als je niks doet is nooit goed,dat houd dus in dat je lichaam erg druk is terwijl je niks doet.
  Misschien toch maar is goed gaan googlen,want je hoort steeds meer over energizing drankjes.

  😉

  Reactie
  #5

  Ik zou echt willen weten of red bull nu echt schadelijk is voor je lichaam zoals hier beschreven staat. ik drink er dagelijks 3 en ik vind het toch belangrijk om weten? Is er iemand die goeie informatie heeft?

  Reactie
  #6

  Iets dat niet direct schdelijk is kan wel indirect schadelijk zijn, bijvoorbeeld voor de belasting van je lever, of de caffeïne. Het voedngscentrum propageert niet voor niets een evenwichtige voeding. Drink meer water, dat is zeker gezond.

  Reactie
  #7

  Alle geruchten over Red Bull zijn inmiddels bewezen onjuist, en er worden door de overheid geen waarschuwingen gegeven over Red Bull.

  Reactie
  #8

  Met zo'n hoge cafeinegehalte, is het ook niet verslavend??

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ja de cafeïne is schadelijk in hoge doses en is enigszins verslavend. maar in een red bull blikje zit ongeveer 80 mg, even veel ongeveer als een kop koffie (ligt natuurlijk aan de grote van de kop en de sterkte). maar de hoge gezondheidsraad raad aan niet meer dan 300-400 mg per dag in te nemen. de MOGELIJKE gevolgen daarvan zijn: slapeloosheid, zenuwachtigheid, angst, hoofdpijn, bevingen, tachycardie (verhoogt hartritme van minimaal 100 slagen per minuut) en mogelijkheid op cafeïne verslaving. Vooral bij kinderen kan het ook agitatie en prikkelbaarheid tot gevolg hebben.

  dus als je niet te veel (max 3 tot 5 blikjes per dag) is er niet veel aan de hand. het is nog het meest schadelijk voor de tanden.

  ook al dat andere hierboven is bullshit.

  Reactie
  #10

  Ik schrik me dood ik drink elke dag reb Bull,
  Ik wist dat het niet goed was maar zo slecht..
  Ik vind het super lekker maar stop er meteen mee..
  Zal het missen maar me leven is me meer waart!
  Dan maar 1 glas water meer 🙂

  Stoppen allemaal dus met die troep!!

  Groetjes

  Reactie
  #11

  waar doe je moeilijk over er is zoveel slecht en dit allemaal is heel overdreven het is misschien biet echt algemaan geaccepteerd maar als je bijvoorbeeld naar alcohol kijkt is wel algemeen geaccepteerd maar vele malen slechter voor je

  Reactie
  #12

  Ik drink al ruim vijftien jaar redbull. 3 tot max 5 per dag. Ik heb al men tanden nog ondanks alle spookverhalen. Ik heb geen enkele merkbare kwaal van al wat vermeld word. Ik sterf liever door red bull dan door alle gemekker over wat wel en niet goed is voor je.

  Reactie
  #13

  wat nou als je er maar 2 per week neemt is het dan ook schadelijk want ik geloof er niks van.
  ik denk pas dat het schadelijk is als je er 2 per dag neemt maar dat weet ik natuurlijk niet zeker

  Reactie
  #14

  Bij 2 per week zal dat geen kwaad kunnen

  Reactie
  #15
  1. Is niet voor niets verboden in Frankrijk en Denemarken.We zouden meer water moeten drinken !!!! Lees de kracht van water,dan stop je onmiddellijk met energy drankjes. Overerheid zou zich hier meer zorgen om moeten maken onder jongeren dan alleen maar het roken.
  Reactie
Reageer op: REDBULL schadelijk? waar of niet ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief