VERSLAAFD REDBULL

 • #1

  Hallo onlangs kreeg ik dit
  is er een dokter of iemand die weet of dit waar is of niet,
  ik drink elke dag wel redbull
  soms 2x per dag
  maar meestal 1x... schadelijk of niet ?
  alvast bedankt

  In Frankrijk en Denemarken hebben ze het pas al verboden,omdat de realiteit van deze drank is dat hij een cocktail van de dood is, omdat de componenten worden gemengd met vitamine glucuronolactone.
  Glucuronolactone is een zeer gevaarlijke chemischprodukt, die fungeert als een hallucinogene drug, ontwikkeld door het Ministerie van Defensie van de Verenigde Staten in de jaren 60, om het moreel van de troepen in Vietnam te stimuleren, om de stress van de oorlog tegen te gaan. Maar de effecten ervan op het lichaam waren zo verwoestend, dat men ermee moest stoppen vanwege de hoge percentage van gevallen van migraine, hersentumoren en ziekten van de lever die is gebleken dat soldaten hadden die er gebruik van maakten.
  En ondanks dit, is op het blikje van Red Bull te lezen wat haar componenten zijn:
  GLUCURONALACTONE, medisch geclassificeerd als een stimulant.
  Maar ze zeggen niet wat de gevolgen zijn op het blikje Red Bull van zijn consumptie. Ze zouden een reeks van waarschuwingen moeten plaatsen:
  1. Het is gevaarlijk, als u geen lichaamsbeweging doet, omdat de functie van de energizing de hartslag versnelt, kan je een VOLLEDIGE hartaanval krijgen.
  2. U loopt het risico op het lijden van een hersenbloeding als gevolg van de Red Bull. Het bevat componenten die het bloed verdunnen die naar het hart wordt gepompt, het kost minder moeite, en dus is minder er fysieke uitputting.
  3. Het is verboden de de Red Bull te mengen met alcohol, omdat het drinken van het mengsel verandert in een dodelijke bom die rechtstreeks aanvallen doet op de lever, waardoor het getroffen gebied niet meer is herstellen. 4. Een van de belangrijkste onderdelen van de Red Bull is vitamine B12, gebruikt in de geneeskunde voor de herstel van de patiënten die in een geraakt zijn in een coma ethyl (coma, veroorzaakt door alcoholgebruik).
  Dat is waarom we verkeren instaat van te hoge bloeddruk en een toestand van exciteerbaarheid, alsof we dronken zijn zonder alcoholhoudende dranken te hebben genomen.
  5. Regelmatige consumptie van RED BULL20is de aanleiding van de opkomst van een aantal zenuwen neurale ziekten die onomkeerbaar zijn(geen herstel mogelijk).

  CONCLUSIE:
  Het is een drankje dat moet worden verboden in de hele wereld.
  Puerto Rico , Dominicaanse Republiek , Venezuela en andere Caribische landen zijn de alarmeringsdiensten van andere landen aan het spreken, over wat het mengsel van deze drank met alcohol. Het creëert een tijdbom voor het menselijk lichaam, met name onder jongeren en volwassenen door hun onwetend weinig ervaring.

  Reactie
  #2

  Gevonden op wikipedia:

  Glucuronolactone is een natuurlijk voorkomende chemische verbinding die wordt gevormd door het metabolisme van glucose in de menselijke lever. Het is een belangrijk structureel component van bijna alle bindweefsels [1]. Glucuronolactone is ook te vinden in tal van planten-tandvlees.

  Het enige bekendheid heeft gekregen als gevolg van de stedelijke legenden dat het een oorlog in Vietnam-tijdperk geneesmiddel vervaardigd door de Amerikaanse overheid. Het gerucht gaat door te zeggen dat het verboden was te wijten aan verscheidene hersentumor-gerelateerde sterfgevallen. Het gerucht is inmiddels bewezen onjuist, aangezien noch de besluiten British Medical Journal artikel, noch het "verbod van de consumptie" ooit heeft plaatsgevonden. Overigens is er geen waarschuwingen weergegeven op de Food and Drug Administration website met betrekking tot de kans dat er hersentumoren of andere maladies.

  Glucuronolactone aanwezig is in veel energie dranken. De meeste van deze dranken bevatten ook cafeïne, en glucuronolactone is opgenomen omdat het voorgenomen voor de bestrijding van vermoeidheid en een gevoel van welzijn.

  Reactie
  #3

  Gewoon blijven drinken ik drink het al 3 jaar lang elke dag ongeveer 6 blikjes. Ik leef nog steeds en heb nog geen last van gezondheidskwalen.

  Reactie
  #4

  Ik ben het hier niet mee eens. Geniet, maar met mate.

  Reactie
  #5

  Ik ben 27 jaar, en drink ook dagelijks 2tot3 blikjes redbull.
  En heb afgelopen maandag een hersen infarct gehad.
  Dat dit door de redbull komt ga ik niet zeggen,
  Maar het zet je wel aan het denken.
  Ik zal het spul in ieder geval zomaar niet meer aanraken

  Reactie
  #6

  Red bull is heel schadelijk voor je. Ik ben er zelfs door in het ziekenhuis belandt en moet nu dagelijks 2 pilletjes slikken tegen de maagpijn.
  dronk wel 4 a 5 blikjes per dag

  Reactie
  #7

  Zen, Jan Modaal, waar heb jij het over? ik drink al meer dan 20 jaar red bull, met een gemiddelde van zeker 4 of 5 per dag. ik ben 65 jaar oud, volledig gezond. daar gaat je theorie.

  Reactie
  #8

  Interessante discussie, maar ik blijf bij mijn standpunt: overal waar 'te' voor staat, is schadelijk.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Het argument van Vlissinger slaat nergens op. Mijn grootvader rookt al meer dan 40 jaar sigaretten. Behalve wat hoesten af en toe ondervind hij geen duidelijk waarneembare negatieve verschijnselen.

  Tabak zal dus ook wel ongevaarlijk zijn zeker?

  Reactie
  #10

  Dit klinkt wel heel erg, mijn vriend drinkt ook 4 a 5 blikjes per dag misschien wel meer. Hij ziet helaas het gevaar niet in. Hoe kan ik hem overtuigen.

  Reactie
  #11

  Op internet is genoeg informatie te vinden over de gevolgen van te veel energy drink gebruiken. hij moet het alleen willen lezen en zich willen laten overtuigen. maar de meeste mensen met een verslaving willen dat dus juist niet

  Reactie
  #12

  Die mooie verhalen heeft iedereen..

  Tot we het over 2 jaar vragen en dan is het antwoord me opa is overleden aan long kanker.

  Mja was wel te verwachten na 41 jaar roken

  Reactie
  #13

  Bedoel te zeggen dat het pas een drama wordt als je er dood aan gaat.. Die tijd daar voor is iedereen nog 'gezond' en heeft geen last van het roken.. Tot het zo ver is

  Reactie
  #14

  Nou nee niet blijven drinken kijk ik drink ook redbull ongeveer 3/4 blikjes perdag en iedereen zei toen tegen mij ja jeh bent verslaaf en ik zei altijd nee en in mun achter hoofd wist ik tot ik verslaaf was aan redbull weetje wat deze shit aan mijn tanden heeft gedaan ik ben byna 20 en ik moet een gebitje voor mijn voor tanden ondat ze gwn weg zijn gerot zeg ma door de suikers in de redbull suiker vreet aan je tanden mensen!! En ik spreek uit avaring ik probeer nu het af te bouwen en het valt zeer tegen omdat ik de drang krijg tot ik het moet hebben dus het beste is gewoon nix meer drinken drink dat un lieter ijthee ofzo zit ook suiker in maar niet zoveel!!

  Reactie
Reageer op: VERSLAAFD REDBULL
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief