Vraag over zoontje

 • #1

  Mijn zoontje is hier bij mij woont niet bij mij omdat hij mijn bonus zoontje is, maar zijn pufje is op (sabutamol). Ik gebruik dat ook maar mag hij nou ook die gebruiken?

  Groetjes Chantal

  Reageer
  #2

  Hey,

  Met deze vraag kun je denk ik beter even je huisarts bellen dan op een forum op antwoord wachten. Dan weet je gelijk of het mogelijk is of juist niet. In het laatste geval kun je zorgen dat je een andere voor hem haalt. Mocht hij het plotseling nodig zijn, scheelt dat stressen wat je doen moet als hij benauwd zou worden. Misschien een idee om zowieso te zorgen dat er altijd een extra puffer bij jou thuis ligt,mocht hij hem een keer vergeten of zo als nu leeg hebben.

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Dat is meestal ook het geval dat hij reserve heeft alleen hij heeft een beperkingen en had niks gezegd. Maar ik moet het ook in de gaten houden. Toch bedankt

  Reageer
  #4

  Het is ook geen kritiek hoor!

  Maar wij hebben het met een logerend neefje mee gemaakt, die zn puf was vergeten. Hij zou de volgende dag weer op tijd naar huis huis, dus ook niet het ding op gaan halen.  Wij zijn toen midden in de nacht op spoedeisende hulp beland,door gestuurd door de huisartsenpost omdat hij het toch vresijk benauwd kreeg. Sindsdien ligt er standaard eentje bij ons in de kast. Voor het geval dat....

  Reageer
  #5

  Ik zag het ook niet als kritiek hoor. Vandaag gaan we 1 bestellen voor hem.

  Reageer
  #6

  Zulke dingen moet je altijd met huisarts of diens vader/moeder bespreken. Ik snap niet waarom je het via een site vraagt. Super onverantwoordelijk zeg!

  Reageer
Reageer op: Vraag over zoontje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief