Raar gevoel op school

 • #1

  hallo ik ben lucas 17, 18 over een maandje, en heb een probleem.

  Sinds ik weer naar school moet, heb ik telkens een raar gevoel. Een soort van spanning, stress, misselijkheid mix. Ik heb hier alleen last van zodra ik onderweg naar school ben en in het lokaal zit, als ik pauze heb of ben thuis heb ik nergens last van. Ik vind het niet spannend om naar school te gaan, geen nieuwe klas of iets, wordt niet gepest, heb goede vrienden etc. Meestal kom ik wel overheen maar is wel vervelend een hele schooldag, ik ben nu 2 keer ziek naar huis gegaan omdat ik het niet meer trok. Vorig schooljaar zelfde klas, zelfde school. Een vriend van mij heeft ook weleens dat ie licht in zijn hoofd is in de les.

  misschien is het iets psychiatrisch, iets met corona stress en dat ik dan niet blij wordt om op school te zitten. Ik verlang wel naar leuke uitstapjes en vakantie. Maar ik heb geen depressie of iets en ondanks corona ben ik nog hartstikke gelukkig.

  Weet iemand wat ik hier aan kan doen of iemand die het kent? Bedankt

  Reageer
  #2

  misschien is het iets psychiatrisch, iets met corona stress en dat ik dan niet blij wordt om op school te zitten. Helemaal juist dus... We worstelen allemaal met Corona... je zult dan toch je instelling moeten veranderen.

  Reageer
  #3

  Kan energetisch zijn, dat je bepaalde sfeer oppikt. Weet niet of je sowieso gevoelig bent. Of je het bijvoorbeeld ook in de supermarkt hebt. Er zijn wel bepaalde producten en manieren om jezelf te beschermen. Soms een hanger of iets wat je bij je draagt of bepaalde bloesemremedies. Heb zelf nu de boost essence en electro essence van Australian bush flower.
  Wat ook een rol kan spelen, zijn electromagnetische velden. Zijn ook producten om jezelf te beschermen. Sommige producten beschermen op meerdere vlakken.
  Of is er te weinig frisse lucht?
  Als je er niet uitkomt, zou je kunnen laten testen bij een kinesioloog of advies vragen aan medium maar let wel op de kosten als je zo'n bellijn zou bellen.

  Reageer
Reageer op: Raar gevoel op school
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief