Raar gevoel

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Eerst wil ik mij verontschuldigen, ik weet niet of dit bij hoofd hals en schouders thuis hoort of bij hersenen en zenuwen.

   

  Ik ben een jongeman van 20 jaar oud

  heb na deze 20 jaar wel door dat mijn lichaam veel problemen heeft.

   

  het gaat eigenlijk om een raar gevoel dat aan de rechterzijde van mijn hoofd zit.

  geen idee hoe ik dit gevoel moet beschrijven... misschien een hele lichte druk? of precies een beetje verdoofd... het straalt tog wel uit naar mijn rechter oog, hierdoor heb ik de indruk dat ik waziger zie maar dat is niet het geval, wanneer ik enkel uit mijn rechter oog kijk is alles zoals het altijd al geweest is (ik draag ook een bril). daarnaast heb ik het gevoel dat ik precies wil neervallen, vooral als ik dan na lange tijd zitten of liggen ga wandelen wilt mijn hoofd precies dat ik gelijk weer ga liggen, dus krijg ik zo een gevoel alsof ik ga neervallen maar ik blijf gewoon rechtstaan het gevoel is niet sterk genoeg om mij in werkelijkheid te doen vallen.

  Verder heb ik de indruk wanneer ik in rust ga (liggend met ogen dicht) gaat dit gevoel precies wel weg...

  een laatste opmerking die ik hieraan heb is dat alles aan de rechterzijde aan mijn lichaam voelt zo wat zwakjes aan, zo voel ik me wat 'bibberig' in men rechterhand en voet.

   

  als laatste wil ik je nog even een snelle kijk in mijn leven geven doordat dit misschien kan helpen bij jullie conclusies.

   

  man 20 jaar oud.

  ik leid aan scoliose, platvoeten, maagbreuk, draag een bril, veel onderbewustzijne stress.

  ik kom sinds laatste 2 jaar wel redelijk weinig buiten het huis... weinig beweging... licht overgewicht.

  ik gebruik voor mijn maagbreuk dagelijks pantomed 20mg ookal ben ik daar al even mee gestopt (geen idee of dat wel mag eigenlijk).

   

  hiervoor kreeg ik hetzelfde medicijn van een ander merk, maar hierbij had ik wel redelijk veel klachten, waaronder ik last kreeg in het hoofd aan dezelfde rechter kant.

   

  moest je een specifieke vraag hebben die u kan helpen bij het vinden van een oplossing voor mij, stel deze vraag gerust hier in het forum!

   

  hoop dat iemand weet wat dit is en hoe ik dit kan verhelpen. alvast bedankt iedereen voor het lezen en antwoorden!

  Reactie
Reageer op: Raar gevoel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief