Lichamelijke (ziek worden) klachten krijgen van mijn partner

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een man van 24 jaar oud en wordt zogezegd “ziek” van mijn vriendin. De voornaamste klachten die ik krijg na contact met haar zijn: kortademigheid, hoesten (en kuchen) en mijn neus en luchtwegen gaan wat dichter zitten waardoor een lichtelijk piepend geluid te horen is. Verder voel ik me hier bijna altijd ook algeheel ziek van (vermoeid, soms duizelig, soms hoofdpijn) om het zo het best te omschrijven. Het komt al na 1 tot paar dagen en verdwijnt na paar dagen tot een week ongeveer.

    Bij mijn vriendin kan ik vaak ook de licht piepende ademhaling horen en de hoest en kuch. Zij heeft hier verder geen last van. Dat ik er wel last van heb kan te maken hebben met mijn chronische longziekte. Heb de kortademigheid al door een longarts laten onderzoeken en dat heeft niks met mijn ziekte te maken. Wel is mijn weerstand lager door mijn ziekte en daarom denk ik dat ik wel last heb en mijn vriendin niet. Zij heeft ook de huisarts laten luisteren naar haar longen en die kon er niks uit maken.

    Ik hoop dat iemand mij hier verder mee zou kunnen helpen.

    Reageer
Reageer op: Lichamelijke (ziek worden) klachten krijgen van mijn partner


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief