Per ongeluk over bleekmiddel geplast

 • #1

  Goedemiddag,

  Ik heb twee uur geleden iets doms gedaan.  Mijn man had de wc schoongemaakt met Glorix, bleekmiddel. Hij heeft dit goedje een klein beetje verdund met water.

  Vervolgens heb ik een kwartier later per ongeluk over dit goedje heen geplast.  Het was oude urine, want ik was daarvoor lang niet naar de wc geweest.  Nadat ik me realiseerde wat ik gedaan had, had ik de wc doorgespoeld. Maar achteraf heb ik de knop niet lang genoeg ingedrukt, waardoor het goedje waarschijnlijk alsnog voor enige tijd in de wc heeft gelegen. Ik heb de badkamer verlaten en ik heb pas een half uur later de wc goed doorgespoeld.  Ik heb toen ook het raam opengezet en de deksel op de wc pot gedaan.

  Ik heb daarna in dezelfde ruimte gedoucht.  Kan dit kwaad? Ik lees online dat ik mogelijk  chloramine, een giftig gas gemaakt heb.  Ik heb geen last van mijn luchtwegen. Maar de schrik zit er wel goed in. Heb ik een giftig gas ingeademd, zo ja, kan dit kwaad?

  Groet,
  Ria

  Reageer
  #2

  ik maakte me naar aanleiding van dit bericht grote zorgen:

  “Een 30-jarige Spaanse vrouw is overleden tijdens het schoonmaken van haar huis. Ze gebruikte ammoniak en bleekmiddel in een afgesloten ruimte, waardoor zij giftige dampen inademde. Tijdens het schoonmaken werd de vrouw duizelig, waarna ze overleed door een hartstilstand.”

  Reageer
  #3

  Hoi,

  Ik denk dat je het wel overleeft hoor.

  Dat overkomt mij zo vaak, mn vriend vergeet 9 van de 10 keer dat hij bleek in de wc doet om door te spoelen. En er is mij nooit wat van overkomen als ik daarna ging plassen.....

  De ammoniak die die Spaanse dame gebruikte zal wel iets sterker geweest zijn dan jou plasje!

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #4

  Nee, dat kan verder geen kwaad.
  En in dat Spaanse bericht was er toch wel iets meer aan de hand

  Reageer
Reageer op: Per ongeluk over bleekmiddel geplast
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief