Hoe komt dit?

 • #1

  Gister had ik op school wat vaags.. Ik ging gewoon normaal beginnen met de les zoals we altijd doen, eerst gamen en dan door met het volgende. Ik heb al weken buikpijn en het gaat niet weg! Ik ben daarvoor gistermiddag al bij de dokter geweest. De dokter zei dat ik een lage bloeddruk had en dat ik moest gaan bloedprikken, dat deed ik vandaag dus.

  Gister op school gingen we gewoon de les doen en toen voelde ik me opeens, zomaar heel misselijk, alsof ik ieder moment kon gaan overgeven.. Het duurde niet lang! Maar toen werd alles wazig, ik zag niks meer.. maar ik kon nog wel alles horen. Na een tijdje hoorde ik ook nog maar weinig, en daarna dacht ik dat ik in bed lag

  Er zit wel een tijd tussen dat ik dacht dat ik in bed was en dat gene er voor.. een paar minuten.
  Dus toen ik eenmaal door had dat ik op school was vroeg ik me af hoe het kwam, mja dat werd me al vertelt door de leraar die gelijk een andere leraar haalde, nooit geweten dat die zulke dingen volhield..

  Mja ik vraag me wel af hoe het komt :O Want als het nog een keer komt heb ik het liever thuis :O anders schrik ik weer van die andere leraar die zo opeens komt

  Reageer
  #2

  Hoi

  het zit in iedergeval niet goed! ik zal maar naar je huisarts gaan om te vertellen wat er met je is gebeurd..misschien kan hij je verder helpen! en je moet niet afwachten dat je weer zo aanval krijgt en zo iets heb je denk niet in de hand..of je het nou op school krijgt of thuis..als het wil komen dan komt het toch!

  Reageer
  #3

  De huisarts zei dat het kwam van een lage bloeddruk.. maar ik kreeg nieteens de kans om uit te leggen :O

  Reageer
  #4

  Misschien heb je hier iets aan?

  http://www.jmouders.nl/web/show/id=70277

  Reageer
  #5

  Duurt flauwvallen een paar minuten?

  Reageer
  #6

  Uitslag van bloedprikken is er 😀

  2 Bacteriën in men maag die 2 verschillende dingen doen
  alleen wat ze allemaal zei klopt niet bij waar ik last van heb

  en ik wil niet weer gek doen

  Reageer
Reageer op: Hoe komt dit?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief