Trillen. Ook nachts in slaap

 • #1

  Goedemiddag.

   

  Mijn man heeft de laatste tijd vaker dat hij ineens trilt. Je voelt t ook als je je hand op zijn lichaam legt. Begin dit jaar hebben ze al eens een spieren onderzoek gedaan omdat hij vaak heftige krampen had, aan de binnenkant van zijn bovenbenen en zag je vaak spieren boven zijn knie bewegen alsof er iets onder krioelde. Ze hebeen spiertactiviteiten gemeten ook in zijn scheenbenen met naalden met microfoon. Ze hebben met een echo gezien dat er een hele hele lichte vorm van een rug hernia zou zijn.. laag in zijn rug maar die was zo klein dat dat geen overlast zou mogen geven.

   

  De laatste weken begint het trillen .. en is t Niet alleen maar dat hij t voelt.. maar ook voor zichtbaar is.

  Snachts paar keer wakker geworden van hem en hem wakker gemaakt. Zijn Hele lichaam trilt dan. Vanmorgen leek t net alsof hij n aanval had. Ook toen gewekt. Wat kan het nou zijn.

   

  Hij zei vandeweek dat hij t gevoel had soms.. dat hij snel dood zou kunnen zijn. Maar naar een dokter wil hij weer niet. Want ze hebben alles toch al gemeten?

   

  Hij is 52 jaar oud btw

  Reactie
  #2

  De rughernia kan erger zijn geworden. Daarnaast kunnen stress en spanningen dit soort klachten ook veroorzaken. Hij zou toch naar de neuroloog moeten gaan. "alles gemeten" is weer een hele tijd geleden

  Reactie
  #3

  Misschien tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. overigens zegt bloedonderzoek  niet zoveel over tekorten. Belangrijk is ook altijd een stabiele bloedsuikerspiegel. Zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat de suiker langzamer opgenomen worden.  Koffie kan ook klachten geven. Voor z'n hele gezondheid een  natuurgenezer raadplegen.

  Denk ook aan de rol van electromagnetische velden en het belang van slapen op metaalvrij bed en matras, waardoor je lichaam beter kan aarden en ontspannen.

  Reactie
Reageer op: Trillen. Ook nachts in slaap
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief