Kan dementie vroeg optreden

 • #1

  Mijn nicht van 42 jaar is sinds een jaar terug er niet erg bij met haar concentratie volgens mij, als ze ergens mee bezig is laat ze daarna vaak dingen slingeren en komt er pas na tijdje weer achter door het van anderen te horen, maar zelfs dan weet ze het niet meer, anders gezegd ze kan het zichzelf niet meer precies herinneren, zou ze hiermee naar een dokter moeten ? Ik schrijf dit  bericht omdat het me opvalt, we wonen wel ver van elkaar vandaan en zien elkaar niet zo vaak. Ook andere broers en vrienden zien het wel lichtjes maar durven er misschien geen mening over te geven, Zou het zo kunnen zijn dat dementie vroeg kan optreden en zo ja hoe kan dat? of zou er toch wat anders spelen (het is ook weer niet zo erg dat ze de belangrijke dingen niet vergeet) Groet Manuel

  Reactie
  #2

  Misschien heeft ze veel stress of spanningen waardoor ze minder geconcentreerd is

  Reactie
  #3

  Oke  dat kan kloppen maar dit speelt al een poosje ik zelf denk niet dat het specifiek daar door komt ik ben geen arts natuurlijk, mijn vraag was ook meer of het ook mogelijk kan zijn dat  soort van (dementie) ook op een wat jongere leeftijd kan optreden.

  Reactie
  #4

  Dementie/Alzheimer kan zeker op ook op jongere leeftijd beginnen

  Reactie
  #5

  Kan met allerlei factoren te maken hebben, zoals tekorten aan voedingsstoffen, teveel stress en de invloed van electro-magnetische velden.

  Reactie
Reageer op: Kan dementie vroeg optreden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief