Raadselachtige maar jeukend probleem in huis.

  • #1

    In de loop van de dag wordt mijn huid, ogen, neus en mond steeds droger. Dan word ik ook steeds statistischer. Ik trek alle stof deeltjes overal naar me toe. Op me slijmvliezen en huid. Word er soms niet goed van. De hele dag zalf ik me hele lichaam, druppel ik me ogen met een heel schema. Omdat het er zo droog is, maar het mag niet helpen. En het duurt nu alles bij elkaar al 2 jaar.. Hierdoor is er een raar probleem ontstaan in mijn thuissituatie:
    Ik heb namelijk 3 prachtige en lieve katten en reageren steeds heftiger op mij als k zo statisch ben. Hoe dichter ze dan bij me in de buurt komen des te harder rennen ze weg. Vervolgens krabben ze zich overal. Ze zijn zelf niet statisch( op 1 na, zij zit het meeste bij mijl. Ze hebben alleen wat last van een droge vacht. Met deze kat ben ik maar de DA geweest maar ze is verder gezond.
    De luchtvochtigheid word goed op peil gehouden door zo’n luchtbevochtiger, heb een ontreiniging-apparaat . En de hydrometer geeft steeds rond de 50 procent.
    Verschillende onderzoeken gehad en nog volop bezig. Maar weinig resultaten
    Als ik dan vraag wat het kan zijn met me katten kunnen de artsen me geen anrwoord geven.
    Begin er goed last van te krijgen, en zie dat ik de band met me katten aan het kwijt raken ben.
    Wie o wie heeft er een tip? Of herken je dit. Dan kom ik graag met je in contact.
    Gr. Nicky k.k.

    Reageer
Reageer op: Raadselachtige maar jeukend probleem in huis.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief