Vergrote Lymfeklier / Kriebelhoest / Soms wat slijmen

  • #1

    Hallo!

    Ik ben Tom en ik heb al 3 weken last van een vergrote lymfeklieren in de hals (bijna allemaal zijn vergroot en deze zijn allemaal goed beweegbaar en zacht). Met momenten kunnen deze pijn doen en ook op momenten niet. Een week voordat deze klachten optraden had ik last van een zware verkoudheid (gecontroleerd door mijn huisarts) waarbij ik 1 week thuis zat. Ondertussen is deze verkoudheid bijna weg, alleen mijn neus veranderd regelmatig van loop naar vast (ik heb er geen last van, het zit niet echt volledig dicht). Even dat ter zijde heb ik ook last van een kriebelhoest die af en toe eens opdaagt en verdwijnt (er komt geen slijm uit mijn mond maar ik voel dat er wat slijm vastzit). Mijn tong heeft ook een dun wit laagje erop (was 1 week geleden op mijn hele tong, ondertussen is dit al verminderd).

    Ik merkte ook op dat er een vergrote amandel(en) is/zijn, ik kan niet heel duidelijk zien of de 2 vergroot zijn maar dit vermoed ik wel. De ene is wel groter dan de ander. De amandel(en) is/zijn ook niet lastig en doen nauwelijks pijn. Ik heb ook geen moeite met slikken en voor de rest loopt alles normaal.

    Ik wil graag weten wat jullie denken dat dit kan zijn. Als dit nog enkele weken doorgaat ben ik wel van plan om mijn huisarts te bezoeken.

    Reageer
    #2

    Even nog ter aanvulling, ik zit te denken aan een luchtweginfectie maar weet niet of jullie hier ook zo overdenken.

    Reageer
    #3

    Het kan toch allemaal het gevolg van de verkoudheid zijn die je hebt gehad

    Reageer
Reageer op: Vergrote Lymfeklier / Kriebelhoest / Soms wat slijmen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief