Gezwollen lymfeklieren (hals)

  • #1

    beste iedereen,

    sinds 3 weken heb ik last van opgezette klieren in mijn hals. Aan de rechterkant is hij groter dan aan de linkerkant. Ze zijn wel beweegbaar en niet heel erg hard. Ik ben vandaag naar de dokter gegaan en die zei dat als het over 2 maanden nog niet weg is ik weer terug moet komen. Maar 2 maanden is toch echt lang? Ik ben heel erg bang dat ik iets ernstigs heb omdat ik niet verkouden etc ben en heb verder niet echt ergens last van... maar ze zitten er wel. Moet ik me zorgen maken of toch weer een afspraak maken bij de dokter ? (Ik heb trouwens wel erg last van jeuk op mijn hoofdhuid. Met vriendelijke groeten en een fijne dag.

    Reageer
    #2

    Gewoon rustig afwachten

    Reageer
    #3

    Beste tandor,

    bedankt voor het reageren. Ik ben nu 2 dagen ziek (de griep) maar ik merk ook een harde bult bij mijn nek, vlak bij mijn slagader. Ik ben zo bang dat dit uitgezaaid is! Ik weet echt niet wat ik moet doen maar hij is heel stevig en hard.... de andere in mijn hals zijn wat zachter, wat moet ik doen? :0!

    Groetjes, een bezorgd iemand

    Reageer
    #4

    hierbij een foto

    Bijlagen:
    Reageer
    #5

    Iemand enig idee?

    Mvg

    Reageer
    #6

    dat is toch gewoon een opgezette lymfeklier omdat je de griep hebt

    Reageer
Reageer op: Gezwollen lymfeklieren (hals)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief